RightCoupon Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

RightCoupon is een browser extensie die vele advertenties vertoont terwijl u aan het internetten bent en zo het internetten onderbreekt. Hoewel het geen virus is, is het een behoorlijk opdringerig programma. Meestal wordt RightCoupon aan een browser toegevoegd wanneer computergebruikers gratis software installeren, die niet duidelijk aangeeft dat hier ook bestanden aan gekoppeld zijn. Om die reden hebben veel mensen geen idee waarom ze deze advertenties zien en wijden dit soms zelfs aan virussen. In de gevallen die wij bekeken hebben, heetten de advertenties van Right Coupon SaveClicker in de softwarebundel, met dezelfde naam voor de plug-in. U kunt er dus geen pijl op trekken welke plug-in de advertenties laat zien.

Omdat RightCoupon de beste aanbiedingen en coupons belooft, denken sommige computergebruikers die graag online winkelen dat zij iets aan dit programma hebben. Toch zou u er wel bewust van moeten zijn dat de makers van dit programma geld verdienen wanneer er op een advertentie geklikt wordt. Dit heet “affiliate marketing” en, hoewel dit een legale manier van reclame maken is, wanneer men bedenkt dat RightCoupon geïnstalleerd wordt zonder toestemming van de computergebruiker, blijkt dit een mogelijk ongewenst programma te zijn.

Nog een doel van dit adware programma is uw browsegedrag vastleggen, zoals uw browsegeschiedenis en zoekopdrachten. Deze informatie wordt gebruikt om u gerichte advertenties van RightCoupon te laten zien en voor andere marketing doeleinden. Tenslotte is dit gewoon een irritante applicatie, die uw tijd verspilt en u stoort tijdens het internetten.

Deze applicatie is gemaakt en wordt verspreid door Linkular LLC.

Wij raden u ten zeerste aan om  RightCoupon direct van uw computer te verwijderen wanneer u de advertenties in uw browser tegenkomt. Ten eerste moet u de installatie van dit programma ongedaan maken via het Configuratiescherm en daarna uw browserinstellingen herstellen. Hieronder vindt u gedetailleerde instructies voor de verwijdering van RightCoupon. Afhankelijk van het type browser dat u gebruikt, kunt u die kiezen die voor u van toepassing is.

Instructies voor handmatige verwijdering van de advertenties van RightCoupon

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van RightCoupon te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar RightCoupon en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De advertenties van RightCoupon verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met RightCoupon, SaveClicker en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De advertenties van RightCoupon verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met RightCoupon, SaveClicker en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De advertenties van RightCoupon verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op RightCoupon of SaveClicker. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools RightCoupon Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected RightCoupon Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from RightCoupon Ads
     
 

Over de auteur

 
juni 24, 2014 06:46, juni 24, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *