Royal Raid - Hoe Te Verwijderen?

 

Royal Raid kan je storen met allerlei advertenties als je computer geïnfecteerd werd met malware. Het staat officieel geregistreerd als een aIs een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in verschillende vormen. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend maar ook kwaadaardig, daarom raden we je ook aan om Royal Raid zo snel mogelijk van je computer te verwijderen.

Er zijn twee veel gebruikte manieren om malware zoals deze te verwijderen – je kan dit manueel of automatisch doen, de keuze is volledig aan jou.

Als je deze infectie snel en moeiteloos wilt verwijderen, raden we je aan te kiezen voor de automatische methode. Download en installeer gewoonweg een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan er je computer mee. Eén van deze toepassingen zou onmiddellijk het virus moeten detecteren en van je systeem verwijderen. Als je computer geïnfecteerd is met andere virussen, zal het deze ook detecteren en verwijderen. Je kan ook een andere anti-malware software gebruiken als je dit wenst.

Als je de voorkeur geeft aan de manuele methode – scroll dab baar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap Royal Raid manuele verwijderingshandleiding. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het ingewikkelde virus verwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zou in staat moeten zijn om zelf, manueel Royal Raid te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Royal Raid moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

Over de Royal Raid adware

Het werkt net als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan bijna alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zoals we reeds vermelde, staat Royal Raid geregistreerd als een adware, dus zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in verschillende vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Royal Raid op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde artikelen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze willen gewoon je aandacht trekken en je op die manier er op laten klikken. En dat raden we je ten zeerste af.

Als je op een advertentie van Royal Raid klikt, wordt je onmiddellijk omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de Royal Raid adware

Royal Raid wordt verdeeld op dezelfde manier als de meeste andere adware – gebundeld met allerlei freeware. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook Royal Raid geïnstalleerd zal worden. Om dit te vermijden moet je steeds de nodige aandacht besteden aan het installatieproces en je computer ten alle tijden beveiligen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Royal Raid verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Royal Raid files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Royal Raid Advertenties

Hoe Royal Raid te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Royal Raid installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Royal Raid en gerelateerde parasieten als Royal-Search.com virus , Chitka Pop up , Search.installmac.com , Qone8 virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Royal Raid van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Royal Raid en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Royal Raid, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Royal Raid verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Royal Raid. Klik op het icoon met de prullenbak naast Royal Raid of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Royal Raid, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Royal Raid verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Royal Raid of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Royal Raid, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Royal Raid verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Royal Raid van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Royal Raid verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Royal Raid. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Royal Raid, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Royal Raid

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
januari 19, 2016 10:45, januari 19, 2016 10:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *