Sacrosanct - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Heb je gemerkt dat je computer vreemd doet? Het kan zijn dat je geïnfecteerd werd met een recent ontdekte advertentie ondersteunde toepassing. Sacrosanct kan de schuldige zijn als je sacrosanct.exe in je Taakbeheer terugvind als een werkend proces. Parasieten zoals de Sacrosanct adware zijn geniepige indringers op je computer systeem en hebben daar niets verloren. Je hebt op geen enkele manier voordeel aan deze sluwe toevoeging: Het enige waar dit programma om geeft is het lanceren van achtergrond audio advertenties, je computer vertragen en de infiltratie van andere potentieel schadelijke toepassingen ondersteunen.

Over Sacrosanct

Meestal hebben adware plagen het fatsoen om hun advertenties te labellen zodat mensen de bron kunnen identificeren. In dit geval worden, advertenties van Sacrosanct niet geïntroduceerd als een deel van een specifieke reclame campagne. Het zal niet duidelijk zijn van waar deze bizarre audio promoties afkomstig zijn. Als je wil controleren of de Sacrosanct adware verantwoordelijk is voor allerlei promotionele inhoud die je te zien krijgt, moet je het Windows Taakbeheer openen. Klik dan op de sectie “Processen” en zoek naar een uitvoeringsbestand dat toebehoort aan deze parasiet. Als het zoeken, helaas, succesvol is en je detecteerde de Sacrosanct adware, panikeer dan niet. Het is maar een potentieel ongewenste toepassing (POT) en deze kunnen eerder gemakkelijk verwijdert worden.

Waarvan kan je deze adware nog de schuld geven? Wel, Sacrosanct kan verantwoordelijk zijn voor het feit dat het Taakbeheer een duidelijk overgebruik van je CPU-bronnen aangeeft. Hierdoor kan je computer trager beginnen werken en de internetverbinding vermeld worden als eerder een trage faciliteit. Sacrosanct adware kan stilstaand beeld veroorzaken, crashes en andere fenomenen die je storen tijdens je online activiteiten. Bovendien kan Sacrosanct constant proberen om willekeurige sites te tonen die potentieel gevaarlijk zijn.

De distributiemethodes van Sacrosanct

De Sacrosanct adware kan op je pc terechtgekomen zijn nadat het samen met een ander programma geïnstalleerd werd. Dit proces wordt toegevoegd aan je Taakbeheer en vanaf dan zal het niet gemakkelijk zijn om te verhinderen dat audio advertenties je ineen laten krimpen. Om te vermijden dat dubieuze software geïnstalleerd wordt, moet je steeds kiezen voor de geavanceerde/aangepaste installatiemethodes, welke je de mogelijkheid bieden om aanbevolen toepassingen de toegang tot je systeem te weigeren. Wees steeds voorzichtig tijdens het surfen en bezoek geen domeinen die je mogelijk willen infecteren met malware.

Reimage, Spyhunter of Hitman kunnen deze Sacrosanct adware gemakkelijk detecteren en verwijderen van je systeem zonder restanten achter te laten alsook andere dreigingen die er kunnen mee meegekomen zijn. Het manueel verwijderen is ook een optie: volg onze handleiding.Automatische tools Sacrosanct verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Sacrosanct files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Sacrosanct

Hoe Sacrosanct te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Sacrosanct installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Sacrosanct van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Sacrosanct en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Sacrosanct, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Sacrosanct verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Sacrosanct. Klik op het icoon met de prullenbak naast Sacrosanct of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Sacrosanct, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Sacrosanct verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Sacrosanct of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Sacrosanct, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Sacrosanct verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Sacrosanct van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Sacrosanct verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Sacrosanct. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Sacrosanct, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
september 3, 2016 07:36, september 3, 2016 07:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *