SaferSurf Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

SaferSurf staat geregistreerd als een POT (potentieel ongewenste toepassing) vanwege verscheidene redenen. Zodra het geïnstalleerd is, toont deze adware tonnen aan verschillende advertenties op je browsers en verzamelt het ook persoonlijke data. Advertenties kunnen in verschillende vormen komen, inclusief vervelende pop-ups, in-tekst advertenties, onderlijnde sleutelwoorden, banner advertenties en zoek advertenties. Als je op één van deze promoties klikt, zal je waarschijnlijk omgeleid worden naar een geïnfecteerde site en dit kan nog meer problemen veroorzaken. Alle advertenties die deze adware toont dragen meestal de slogan “Ads by SaferSurf”, “Powered by SaferSurf” of “SaferSurf Deals”. Als je advertenties met deze slogan te zien krijgt op je browser, betekent dit dat je computer geïnfecteerd werd met de SaferSurf adware.

De eigenaars van SaferSurf beweren dat het een nuttige toepassing is die ouders toelaat hun kinderen te beschermen tegen ongewenste inhoud, zoals volwassenen sites of andere schadelijke onderwerpen. Helaas is dit niet waar. Deze app zal jou en je kinderen niet beschermen tegen schadelijke inhoud, maar enkel je pc beschadigen! Daarom zou je SaferSurf onmiddellijk moeten verwijderen.

Deze adware wordt verdeeld via gratis software. Als je echter besloten hebt om iets te downloaden en te installeren van op een verdachte site, moet je zeer voorzichtig zijn tijdens het installatieproces. D.w.z. sla geen stappen over en kies voor de aangepaste of geavanceerde installatie modus.

Als je voor goed verlost wilt worden van SafeSurf, raden we je aan om je pc te scannen met een anti-spyware tool zoals Spyhunter of Reimage, dit zal de adware automatisch verwijderen. Als je het manueel wilt doen, volg dan onderstaande handleiding.

Het Controle Paneel gebruiken om de voornaamste SaferSurf Ads componenten en installers te verwijderen

 1. Ga naar Controle Paneel. In Windows XP/Vista/7 open je Start -> Controle Paneel, Toevoegen/verwijderen Programma’s of Verwijderen. In Windows 8 geeft je Controle Paneel in, in het zoek vak, zoek daarna naar Verwijder een programma. Het is mogelijk dat je dient te bevestigen dat je de beheerder van de pc bent, in beide gevallen.
 2. Zoek naar SaferSurf en/of gelijkaardig uitziende items in de programmalijst. Ik raad steeds aan om Yontoo, WebCake en alles aan “savings” of “coupon” gerelateerd te verwijderen. JE pc scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Reimage kan je een goed idee geven van welke andere programma’s er ook dienen verwijdert te worden.
 3. Sluit het Controle Paneel.

SaferSurf Advertenties verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Tandwiel icoon->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Werkbalken en extensies. Verwijder alles dat gerelateerd is aan SaferSurf en andere items waarvan je weet dat ze niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de Opties.

SaferSurf Advertenties verwijderen uit Firefox

 1. Geef about:addons in, in het URL veld.
 2. Ga naar de Extensies en Add-ons lijst, verwijder alles dat gerelateerd is aan SaferSurf en items die je niet herkent. Als je de extensie niet kent en ze werd niet ontwikkelt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe heb je ze waarschijnlijk ook niet nodig.
 3. Optioneel kan je ook, Firefox resetten: ga naar Firefox ->Help (Help in het menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie. Dan Reset Firefox.

SaferSurf Advertenties verwijderen uit Chrome

 1. Geef chrome://extensions in, in het URL veld.
 2. Ga naar de extensie lijst en verwijder de programma’s die je niet nodig hebt, specifiek deze gelijkaardig aan SaferSurf. Als je twijfelt schakel ze dan tijdelijk uit.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan je chrome://settings ingeven in de URL balk, druk op Geavanceerde instellingen, scroll tot onderaan de lijst en druk op Reset browser instellingen.

OPMERKING:

Als je een extensie gevonden hebt die niet uit de browser verwijdert kan worden, moet je het verwijderen via of het controle paneel of met een antimalware programma (zoals Spyhunter, Reimage) of programma uninstallers (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools SaferSurf Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SaferSurf Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
augustus 23, 2016 07:34, augustus 23, 2016 07:34
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *