Sale Sale - Hoe Te Verwijderen?

 

Sale Sale is een kwaadaardige applicatie. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het moet worden gecategoriseerd als adware omdat het uw webbrowsers zal overspoelen met advertenties, eens het is geïnstalleerd. Op zichzelf is het niet gevaarlijk, zolang u niet op de advertenties klikt. Maar dit kan moeilijk zijn want de advertenties weergegeven door Sale Sale nemen meestal alle ruimte van het scherm in. U kan er dus ook per ongeluk op klikken.

Indien u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door deze malware maar geen idee heeft hoe zich ervan te ontdoen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het elimineren van Sale Sale op manuele en automatische wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Als u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van virussen als Sale Sale, raden we u aan om dat automatisch te doen. Het enige wat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en het scannen van uw computer ermee. Het zal het virus in enkele seconden detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is handig om geïnstalleerd te houden. U kan ook een andere anti-malware applicatie gebruiken naar uw keuze.

Indien u geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u Sale Sale manueel elimineren. Dit proces kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding gemaakt voor het handmatig verwijderen van Sale Sale zodat we u hierbij kunnen assisteren. U vindt het onder dit artikel. Volg alle stappen en als u ze correct kan uitvoeren, zal u in staat zijn om Sale Sale manueel te elimineren.

Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van Sale Sale, kan u verder lezen. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Sale Sale adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Eens binnen, zal Sale Sale uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan op willekeurige momenten een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Sale Sale werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken als Google en Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer heen te leiden. Dus als u Sale Sale geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen verscheidene computerhackers en oplichters in staat zijn om u rechtstreeks in uw webbrowser te bereiken. Dat is zeer gevaarlijk.

Distributiemethoden van de Sale Sale adware

Sale Sale reist gebundeld met verscheidene gratis software die kan worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde mediaspeler of PDF-maker downloadt en installeert, bestaat de kans dat Sale Sale mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Daarom moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en de nodige aanpassingen te maken. Haast u niet want vaak wordt de meest belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. U wil dat niet missen. indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd door Sale Sale, dan wacht u best niet langer maar elimineer dan Sale Sale meteen van uw systeem.Automatische tools Sale Sale verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Sale Sale files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Sale Sale advertenties

Hoe Sale Sale te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Sale Sale installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Sale Sale en gerelateerde parasieten als Ads by Sale Charger , CouponDropDown Virus , Filter Results , Peapoon .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Sale Sale van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Sale Sale en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Sale Sale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Sale Sale verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Sale Sale. Klik op het icoon met de prullenbak naast Sale Sale of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Sale Sale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Sale Sale verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Sale Sale of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Sale Sale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Sale Sale verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Sale Sale van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Sale Sale verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Sale Sale. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Sale Sale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Sale Sale

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 20, 2015 09:31, september 20, 2015 09:31
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *