SalesCoupon - Hoe Te Verwijderen?

 

SalesCoupon is nog een applicatie die te boek staat als adware en een PUP (potentially unwanted program/ mogelijk ongewenst programma). Hoewel de ontwikkelaars van dit hulpprogramma beloven dat dit een nuttig programma is, wat u zal helpen zowel tijd als geld te besparen, is dit niet waar. Het zou u verschillende waardebonnen, commerciële aanbiedingen en koopjes moet bieden, die het beste aansluiten op uw behoeften wanneer u online winkelt. Maar al deze pop-ups zijn nep en u zou hier niet in moeten geloven. Doorgaans verschijnen ze op de websites van online winkels als eBay of Amazon en geven u de mogelijkheid om bepaalde producten te kopen voor een betere prijs. SalesCoupon is een systeem wat advertenties ondersteund en daarom komen al die advertenties van derden. Het is geen geheim dat dit reclamenetwerk veel gebruikt wordt door cybercriminelen en oplichters om reclame te maken voor hun producten en diensten. Daarom is het niet aan te raden op deze advertenties te klikken. Want, als u dit toch doet, wordt u direct doorverwezen naar de websites van derden en dit kan ertoe leiden dat uw computer geïnfecteerd raakt. Het werkt als een browser add-on op de meest gebruikte browsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Bovendien zal SalesCoupon uw persoonlijke gegevens verzamelen, zoals browsegeschiedenis, zoekopdrachten, IP-adres en meest bezochte sites. Deze informatie wordt later naar derden doorgespeeld. Zij passen hun advertenties aan op de ontvangen informatie en maken ze zo aantrekkelijker voor u. Het voornaamste doel van SalesCoupon is ervoor te zorgen dat u op deze advertenties klikt, omdat zij geld verdienen door webverkeer te genereren en business leads te verzamelen. Hoewel SalesCoupon op zichzelf geen gevaarlijk virus is, dat veel problemen veroorzaakt, het kan wel tot een aantal serieuze cyberveiligheidsproblemen leiden en moet daarom zo snel mogelijk verwijderd worden. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat er nog een ander malware programma geïnstalleerd wordt.

Als u zich niet kunt herinneren dat u SalesCoupon geïnstalleerd heeft, is dat heel normaal, omdat dit adware programma verspreid wordt in combinatie met andere, gratis applicaties en achter uw rug om geïnstalleerd wordt. Met andere woorden, wanneer u een gratis programmaatje downloadt, bestaat er een kans dat SalesCoupon tegelijkertijd geactiveerd wordt zonder dat u zich daar bewust van bent. Als u wilt voorkomen dat deze applicatie met kwade bedoelingen geïnstalleerd wordt, moet u heel voorzichtig zijn tijdens het installatieproces van gratis software die u van websites gedownload heeft, vooral wanneer deze een twijfelachtige reputatie hebben. Wanneer u het installatieprogramma doorloopt, lees alles heel nauwkeurig – sla geen stappen over (klik niet klakkeloos op “volgende” en “doorgaan” zonder alles eerst te lezen). Waar mogelijk, kies voor een aangepaste of geavanceerde installatiemodus. Zo krijgt u toegang tot alle beschikbare mogelijkheden. Als u ziet dat er tegelijkertijd iets onbekends geïnstalleerd wordt – sta dit dan niet toe. Voor het geval het al te laat is en uw computer geïnfecteerd is met SalesCoupon, zou u hier meteen vanaf moeten komen. Hiervoor raden wij u aan uw PC te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of malwarebytes. Deze zullen dit virus herkennen en automatisch verwijderen. Als u dit liever handmatig doet, kunt u onze stap voor stap verwijderingshandleiding voor SalesCoupon volgen, die hieronder beschreven staat.Automatische tools SalesCoupon verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SalesCoupon files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Zo komt u van het SalesCoupon virus af

Hoe SalesCoupon te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals SalesCoupon installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan SalesCoupon en gerelateerde parasieten als Online Advertising Support , FloorPrice , BrowseBurst , BetterOnlineDeals .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder SalesCoupon van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan SalesCoupon en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SalesCoupon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SalesCoupon verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan SalesCoupon. Klik op het icoon met de prullenbak naast SalesCoupon of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SalesCoupon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SalesCoupon verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan SalesCoupon of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SalesCoupon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe SalesCoupon verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou SalesCoupon van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top SalesCoupon verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij SalesCoupon. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SalesCoupon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

SalesCoupon schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
september 20, 2014 06:46, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *