Savinshop Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De advertenties van Savinshop maken onderdeel uit van een computer parasiet, die advertenties laat zien op populaire, online winkels en zo probeert bezoekers, voor geld, naar minder populaire sites te lokken. De makers van dit adware programma krijgen betaald door de eigenaren van die websites voor webverkeer en zullen proberen u ervan te overtuigen dat hun aanbiedingen de goedkoopste en beste zijn. Dit is niet altijd het geval. De meeste ontwikkelaars van dit soort werkbalken kunnen zelf geen goede aanbiedingen geven en zijn afhankelijk van de ergernis die hun software oproept.

Bij Savinshop is het niet anders. Hun advertenties nemen een groot deel van het browserscherm in beslag en het kan lastig zijn om de werkelijke aanbieding van de echte website te onderscheiden van de advertenties. Naar mijn mening is het niet eerlijk wanneer iemand advertenties aanpast op websites die hij niet bezit en, om die reden, zou ik het programma van Savinshop niet vertrouwen.

Er is echter een nog belangrijkere reden om Savinshop niet te vertrouwen. Deze software wordt niet via de legitieme add-on markt verspreid, maar in combinatie met andere software. Deze bundels variëren tussen onschuldig en trojan-achtig. En allemaal proberen ze mogelijk schadelijke software te verspreiden. Samen met Savinshop kunt u hijackers, schadelijke applicaties en andere adware programma’s krijgen. Dit betekent dat u uw PC zou moeten scannen met een anti-malware programma zoals Spyhunter of Hitman om andere PC parasieten op te sporen, voordat uw computer overstroomd wordt met verschillende, andere bedreigingen.

Daar bovenop slaat Savinshop uw browsegeschiedenis op en zou dit kunnen verkopen aan derden. Iedere keer dat u een potentieel interessante site bezoekt, wordt dit opgeslagen op de malware servers. Dit is een inbreuk op uw privacy waar u niet te licht over moet denken.

Op zichzelf is het niet al te moeilijk om Savinshop te verwijderen, zolang u alle installaties ongedaan kunt maken vanuit het Configuratiescherm en de uninstaller goed werkt. Als dit niet lukt, moet u alle onnodige add-ons met de hand uit al uw browsers verwijderen.

Instructies voor handmatige verwijdering van de advertenties van Savinshop

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van Savinshop te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Savinshop en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De advertenties van Savinshop verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Savinshop en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De advertenties van Savinshop verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Savinshop en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Savinshop verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Savinshop. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

 1. Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Savinshop ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Savinshop Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 6, 2014 06:46, juni 6, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *