ScreenGlaze Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

ScreenGlaze is een adware-programma dat compatibel is met de meeste webbrowsers waaronder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Het is een applicatie die een computer in het geheim kan infiltreren en veel advertenties genereert met valse coupons die u kan gebruiken om online te shoppen of zelfs nepberichten die een software-update imiteren. Het doel van de advertenties van ScreenGlaze is het promoten van gesponsorde websites. Zoals u al kan raden, bevat elke advertentie een link naar een gesponsorde pagina waarnaar u zal worden omgeleid eens u erop klikt.

Advertenties van ScreenGlaze zijn niet alleen vervelend, maar ze melden soms ook dat uw systeem privacy-gerelateerde problemen ondervindt. Dit artikel zal de doelen van deze adware uitleggen en suggereren hoe het van uw pc te verwijderen.

Over ScreenGlaze advertenties

ScreenGlaze werd gemaakt door Client Connect LTD. Eens binnen, geeft het veel advertenties weer wanneer gebruikers door het internet browsen. Ze bevatten verscheidene coupons en andere shopping-aanbiedingen en zouden u moeten helpen om geld te besparen. Maar de advertenties van ScreenGlaze zijn zeer vervelend en verschijnen elke keer u door het internet browset. Meestal verschijnen ze op e-commerce websites als Amazon, Walmart of eBay. Ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een betere prijs. Maar als u erop klikt, zal u worden omgeleid naar één van de pagina’s die worden geadverteerd door ScreenGlaze. Zo helpt u de adware-makers met het verdienen van geld.

Meestal worden ze gemarkeerd als “Ads by ScreenGlaze”, “ScreenGlaze Ads”, “ScreenGlaze Deals”, “ScreenGlaze Coupons” en dergelijke. U klikt er best niet op, want ze kunnen u herleiden naar onveilige pagina’s om zo winst te maken. Daarenboven kunnen adware-programma’s uw browsergewoonten opvolgen en deze informatie gebruiken voor marketing gerelateerde doeleinden. Als u niet betrokken wil worden bij onveilige activiteiten, blijft u best weg van advertenties van ScreenGlaze.

Distributiemethoden van de ScreenGlaze adware

De adware werd waarschijnlijk geïnfiltreerd in uw computer wanneer u gratis programma’s downloadde van het internet. Maar u kan dit gemakkelijk vermijden. U moet enkel voorzichtiger te werk gaan tijdens de installatiestappen van nieuwe downloads. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en volg alle stappen aandachtig. Als u optionele downloads aantreft die al voor u werden geselecteerd, dan deselecteert u deze beter want anders kan een vervelend programma als ScreenGlaze worden toegevoegd. Het lezen van de algemene voorwaarden van nieuwe software is ook belangrijk om ongewenste additionele programma’s te voorkomen. Ze worden daarin namelijk meestal vermeld. ScreenGlaze werd opgemerkt als een bundel met verscheidene videospelers, muziekspelers, PDF-makers en meer.

Om advertenties van ScreenGlaze te elimineren, voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel als Spyhunter of StopZilla. Vergeet het niet eerst te updaten naar z’n laatste versie. U kan ook proberen om zich manueel te ontdoen van deze malware. Volg de handleiding hieronder om te leren hoe u dit kan doen.Automatische tools ScreenGlaze Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ScreenGlaze Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van ScreenGlaze

Hoe ScreenGlaze Ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals ScreenGlaze Ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan ScreenGlaze Ads en gerelateerde parasieten als Ads by SoftwareBooster , FlexibleShopper Deals , UniSales Ads , Ads by Cheap Coupon .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder ScreenGlaze Ads van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan ScreenGlaze Ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ScreenGlaze Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ScreenGlaze Ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan ScreenGlaze Ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast ScreenGlaze Ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan ScreenGlaze Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top ScreenGlaze Ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan ScreenGlaze Ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ScreenGlaze Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe ScreenGlaze Ads verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou ScreenGlaze Ads van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top ScreenGlaze Ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij ScreenGlaze Ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met ScreenGlaze Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 4, 2015 09:19, maart 4, 2015 09:19
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *