Search Maven Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Search Maven is een adware programma dat op een oneerlijke manier op computer terecht komt en pop-ups aanmaakt in uw browser die verschrikkelijk irritant kunnen zijn. Het is ontwikkeld door SuperWeb LLC, wat al tientallen soortgelijke applicaties ontworpen heeft. Meestal komt Search Maven op een computer zonder dat de gebruiker hier toestemming voor geeft. Vaak wordt het gecombineerd met verschillende gratis applicaties op het internet. Wanneer gebruikers de installatie stappen niet zorgvuldig doorlopen, kunnen ze de installatie van Search Maven, of andere ongewenste programma’s, gemakkelijk over het hoofd zien.

Als het u gebeurt dat u Search Maven Advertenties op uw computer ontvangt, moet u hier heel voorzichtig mee omgaan. Ondanks dat ze beweren u tijd en geld te gaan besparen, is de waarheid dat deze advertentie erg irritant zullen worden en uw surfen zullen verstoren. Hoewel de pop-ups verschillende kortingscodes en coupons bevatten, zijn ze niet zo handig als u zou denken. Als u op de advertenties van Search Maven klikt, bezoekt u uiteindelijk gesponsorde websites en zult u bijdragen aan de inkomsten van de makers.

Bovendien, kan dit middel uw surfgedrag bijhouden en toegang krijgen tot een deel van uw persoonlijke gegevens. Dit maakt van Search Maven een onveilige applicatie ,die een negatief effect kan hebben op uw toekomstige privacy. Het programma kan gegevens over uw browsergeschiedenis of zoekopdrachten versturen naar derden, waardoor u betrokken kunt raken in meer marketing gerelateerde projecten. 

Verwijder de Search Maven Advertenties direct van uw computer als u ze opmerkt in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Hieronder vind u gids waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u dit doet:

Instructies voor handmatige verwijdering van Search Maven Advertenties

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van Search Maven te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Search Maven en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Search Maven Advertenties verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Klik op In- of Uitschakelen Add-ons. Verwijder alles wat te maken heeft met Search Maven en andere plug-ins die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Search Maven Advertenties verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Search Maven of wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u hem waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Search Maven Advertenties verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die te maken hebben met Search Maven. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Search Maven Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Search Maven Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
mei 16, 2014 06:46, mei 16, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *