Searchcompletion.com Redirect - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Searchcompletion.com is een website dat gepromoot wordt door Complitly browser extension. Ondanks dat het programma belooft om uw internet browsing ervaring te verbeteren, kan het ook doorverwijzingen veroorzaken, zoekresultaten wijzigen, veranderingen aanbrengen in uw bookmarklijst, uw startpagina vervangen en andere dingen. Eenmaal geïnfecteerd, zal u continue doorverwijzingen naar search.searchcompletion.com website ondervinden alsook tientallen advertenties van verscheidene diensten. Het ergste is dat u door deze advertenties kwaadaardige software kunt downloaden.

Searchcompletion.com komt in computer systemen samen met andere downloads. Computer gebruikers slaan vaak het gedeelte over waarin vermeld staat welke extra programma’s gedownload zullen worden. Gratis software makers gebruiken vaak andere programma’s en bundelen hun eigen toepassingen aan het laatste. Dit is een populaire verspreidingsmethode, wanneer extra toepassingen worden toegevoegd aan het voornaamste programma. Wees voorzichtig als u programma’s installeert en de-selecteer alle vakjes met de optie om additionele programma’s te activeren.

Het doel van searchcompletion.com is om bepaalde websites of producten te promoten. Het gebruikt ook speciale tracking technieken om informatie te verzamelen over browsing gewoontes van de computergebruiker. Vervolgens wordt deze data naar derden verstuurd. Dit schendt niet alleen uw privacy, maar betekent ook een veiligheidsrisico omdat het programma uw gebruikersnaam, wachtwoord en andere gevoelige informatie kan vrijgeven. Ook zal u meer advertenties ontvangen die gebaseerd zijn op uw zoekgedrag op internet.

Verwijder Searchcompletion.com van uw computer en wijzig uw browser instellingen naar diegene die u voor de ongewenste toepassing had. Ga naar Start menu -> Configuratiescherm -> Verwijder een programma of Toevoegen/Verwijderen Programma’s en klik Verwijder knop naast de Complitly of een ander item hieraan gerelateerd. Vergeet niet om uw startpagina te veranderen naar diegene die u het liefst gebruikt. U moet ook uw computer scannen met een gerenommeerde anti-spyware programma, bijvoorbeeld, Spyhunter. Dit zal er voor zorgen dat andere kwaadaardige componenten die uw computer binnengedrongen zouden kunnen zijn ook verwijderd worden.

Hoe de Searchcompletion.com Redirect van Internet Explorer te verwijderen (oudere versies):

 1. Klik op de pijl rechts van het zoekvakje;
 2. Doe het volgende: op IE8-9 kies ‘Beheer zoekaanbieders’, op IE7 klik ‘Wijzig zoek instellingen’;
 3. Verwijder Searchcompletion.com van de lijst.

Hoe de Searchcompletion.com Redirect van IE11 te verwijderen:

 1. Instellingen pictogram (rechts boven) -> Beheer Add-ons;
 2. Selecteer zoek providers; wijzig de standaard zoekmachine naar Bing of Google;
 3. Als een van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Zoek meer zoekmachines” onderaan het scherm en installeer Google.

Hoe Searchcompletion.com redirect van Firefox te verwijderen:

  1. Voer in “about:config” in url balk. De instellingen pagina zal openen.
  2. Typ in “Keyword.url” in zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  5. Zoek voor ‘browser.newtab.url’. Rechter muisklik & opnieuw instellen. Dit zal er voor zorgen dat de zoekpagina niet op elke pagina lanceert.
  6. Als de instellingen weer terugkeren en de anti-malware programma’s zijn schoon: sluit Firefox, open file explorer en voer in %AppData% in de adresbalk. Voer in “user.js” in zoekvak. Als het bestand bestaat, hernoem het en start Firefox opnieuw. U moet de stappen hierboven herhalen.

Hoe Searchcompletion.com redirect van Google Chrome te verwijderen:

 1. Klik 3 horizontale lijnen pictogram op browser werkbalk;
 2. Selecteer Instellingen;Selecteer Basis ->Beheer Zoekmachines;
 3. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst;
 4. Ga terug naar instellingen. Bij Start kies voor ‘open nieuwe pagina’ (u kunt ongewenste pagina’s verwijderen);
 5. Als uw nieuwe tab pagina is gehackt, moet u scannen met een anti-malware programma of gebruik een nieuwe tab extensie van Chrome winkel.

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Searchcompletion.com Redirect opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Searchcompletion.com Redirect uit het doelveld.

Automatische tools Searchcompletion.com Redirect verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Searchcompletion.com Redirect files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Searchcompletion.com Redirect schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 24, 2014 06:46, juli 26, 2017 18:16
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *