Secury-surf.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

aan kan vallen: Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Het voornaamste doel van deze applicatie is om te adverteren voor verscheidene, gesponsorde links en webverkeer te genereren voor bepaalde websites. Hoewel het beweert dat het onderdeel uitmaakt van Yahoo, laat het geen betrouwbare zoekresultaten zien en, waar u ook naar zoekt, zal u altijd doorverwijzen naar dezelfde pagina’s. Daarom raden wij u aan om het Secury-surf.com virus direct te verwijderen als u het vaststelt op uw computer.

Als u zich afvraagt waarom deze website ineens ingesteld is als uw startpagina en standaard zoekmachine, vindt u het antwoord op die vraag verderop in dit artikel. Meestal wordt het Secury-surf.com virus uw computer binnen gesmokkeld als u freeware applicaties downloadt van het internet. De meeste hiervan maken niet duidelijk bekend dat ze uw browserinstellingen zullen veranderen. En zelfs als ze dat wel doen, slaan veel computergebruikers toch de stappen van het installatieproces over zonder ze te lezen, waardoor ze toestemming geven deze wijzigingen aan te brengen zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. Hoewel computergebruikers vaak gewezen worden op het belang van het volgen van het installatieproces voor nieuwe downloads, letten velen niet goed op de tekst.

Alle doelen van het Secury-surf.com virus hebben te maken met marketing. De advertenties zijn of voor affiliate links om op die manier geld te verdienen voor de ontwikkelaars, of proberen mensen door te verwijzen naar onbekende websites die schadelijke of mogelijk ongewenste programma’s kunnen bevatten. Dit is geen eerlijke manier om iets aan de man te brengen en, omdat dit ook de veiligheid van uw computer in de weg kan staan, raden wij u aan om het Secury-surf.com virus meteen te verwijderen als u het vaststelt.

Ga naar het Configuratiescherm, Een programma verwijderen en maak de installatie van alles wat met dit domein te maken heeft van daaruit ongedaan. Sommige versies van deze ‘hijacker’ installeren ook software waardoor de browserinstellingen niet meer kunnen veranderen. Om deze te kunnen herkennen kunt u uw computer scannen met Spyhunter of een ander gerenommeerd anti-spyware programma. Dan kunt u de installatie van de extensie ongedaan maken en de instellingen van uw browsers herstellen.

Zo verwijdert u het Secury-surf.com virus uit Internet Explorer (oudere versies):

 1. Klik op de pijl aan de rechterkant van het zoekvenster;
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kies Zoekmachines Beheren, in IE7 klik op verander standaardinstellingen zoeken;
 3. Verwijder Secury-surf.com uit de lijst.

Zo verwijdert u het Secury-surf.com virus uit IE 11:

 1. Klik op het Instellingen pictogram (rechts boven) -> Add-ons Beheren;
 2. Selecteer Zoekmachines;
 3. Verander de standaard zoekmachine naar Bing of Google;
 4. Als deze zoekmachines niet beschikbaar zijn, volg “Vind meer zoekmachines” onderaan het scherm en installeer Google.

Zo verwijdert u het Secury-surf.com virus uit Firefox:

 1. Type “about:config” in het URL venster. Hierdoor komt u op de pagina met instellingen.
 2. Type “Keyword.url” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 3. Type “browser.search.defaultengine” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 4. Type “browser.search.selectedengine” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 5. Zoek naar ‘browser.newtab.url’. Klik met rechts en herstel. Hiermee zorgt u ervoor dat de zoekpagina niet op ieder nieuw tabblad geopend wordt.
 6. Als de instellingen terug gezet worden en een scan met een anti-malware programma niets oplevert: sluit Firefox, open bestandsbeheer en type  %AppData% in de adresbalk. Type user.js in het zoekvenster. Als dit bestand nog steeds bestaat, geef het een andere naam en start Firefox opnieuw op. U zult de bovengenoemde stappen moeten herhalen.

Zo verwijdert u het Secury-surf.com virus uit Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met 3 horizontale lijntjes in de werkbalk van de browser.
 2. Selecteer Instellingen
 3. Selecteer Zoeken -> Zoekmachines beheren…
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst.
 5. Ga terug naar instellingen. Onder Bij opstarten kies Lege pagina openen (u kunt ook ongewenste pagina’s verwijderen via de Pagina’s instellen link).
 6. Als uw Nieuw Tabblad pagina overgenomen is, zult u een anti-malware programma moeten gebruiken of een Nieuw Tabblad Omleiden-extensie uit de Chrome Store.

Automatische tools Secury-surf.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Secury-surf.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Secury-surf.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juni 6, 2014 07:46, juni 6, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *