SelectGo.net Pop-up Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Selectgo.net is een kwaadaardig domein dat wordt gebruikt door cybercriminelen om verscheidene advertenties weer te geven waarmee ze ‘pay-per-click’ winst verdienen. Als u Selectgo.net pop-up advertenties hebt opgemerkt op uw computer, blijft u er best van weg. Meestal distribueren deze advertenties potentieel ongewenste programma’s of leiden ze u om naar gesponsorde websites die mogelijks onveilig zijn om te bezoeken. Het wordt ten strengste aangeraden om Selectgo.net pop-up advertenties zo snel mogelijk te elimineren als u ze hebt opgemerkt in uw systeem. Scan uw computer met een betrouwbaar anti-malware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla. U kan ook een handleiding vinden voor het manueel verwijderen ervan aan het eind van dit artikel.

Over Selectgo.net pop-up advertenties

Als uw browser is geïnfecteerd, zal u vele advertenties te zien krijgen van Selectgo.net die alles kunnen zijn van advertentiebanners tot browser pop-ups die verscheidene updates imiteren. U kan ook willekeurige woorden opmerken op websites die werden veranderd in hyperlinks. Wanneer u uw muis eroverheen beweegt, zal een Selectgo.net pop-up opduiken. Het is niet aangeraden om op deze advertenties te klikken. Anders zal u meteen worden omgeleid naar een gesponsorde pagina of zelfs potentieel gevaarlijke software downloaden.

selectgo-net-pop-up-ads

Selectgo.net kan uw Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en mogelijks ook minder populaire browsers overnemen. Zoals u kan verstaan, kan het een brede groep van gebruikers aanvallen over de hele wereld. De makers van de Selectgo.net pop-up advertenties worden betaald voor de kliks op gesponsorde links en het distribueren van verscheidene adware-programma’s, browser-extensies en andere potentieel ongewenste programma’s. U weet nooit of ze u zullen proberen omleiden naar gevaarlijke websites of kwaadaardige programma’s willen installeren in uw systeem. Het wordt dan ook aangeraden om niet op de Selectgo.net pop-up advertenties te klikken, zelfs wanneer ze aantrekkelijk lijken. U verwijdert het programma ook best dat verantwoordelijk is voor het genereren van deze advertenties.

Distributiemethoden van Selectgo.net pop-up advertenties

Meestal wordt de adware die verantwoordelijk is voor de Selectgo.net pop-up advertenties, gedownload naar computers samen met gratis software. Het wordt gebundeld met de hoofdinstallatie van sommige downloadwebsites en als gebruikers geen aandacht besteden aan de installatiestappen van hun downloads, kan het gemakkelijk worden toegevoegd zonder dat ze daarvan afweten. Ook kan het worden toegevoegd wanneer u bepaalde mediaspelers, PDF-makers of dergelijke installeert. Door deze reden, worden gebruikers aangeraden om steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode te kiezen. Zorg ervoor dat u elke installatiestap volgt en niet toestaat dat onbekende applicaties worden toegevoegd.

Om de Selectgo.net pop-up advertenties te verwijderen, volgt u de handleiding onderaan of gebruikt u een anti-malware programma en voert u er een volledige systeemscan mee uit.Automatische tools SelectGo.net pop-up ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SelectGo.net Pop-up Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Selectgo.net pop-up advertenties

Hoe SelectGo.net pop-up ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals SelectGo.net pop-up ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan SelectGo.net pop-up ads en gerelateerde parasieten als APlusGamer Toolbar , Web Tripp Ads , BetterCareerSearch Toolbar .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder SelectGo.net pop-up ads van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan SelectGo.net pop-up ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SelectGo.net pop-up ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SelectGo.net pop-up ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan SelectGo.net pop-up ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast SelectGo.net pop-up ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SelectGo.net pop-up ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SelectGo.net pop-up ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan SelectGo.net pop-up ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SelectGo.net pop-up ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe SelectGo.net pop-up ads verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou SelectGo.net pop-up ads van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top SelectGo.net pop-up ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij SelectGo.net pop-up ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SelectGo.net pop-up ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

SelectGo.net pop-up ads schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 16, 2015 08:52, maart 16, 2015 08:52
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *