SelectionLinks - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

SelectionLinks is een adware dat talloze advertenties toont op website die bezoekt zoals Facebook, Youtube, Twitter, enzovoorts. De berichten verschijnen in boxen en vertellen u dat de advertentie wordt aangeboden door SelectionLinks. Het programma kan geïnstalleerd worden op alle populaire internetbrowsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en anderen.

SelectionLinks komt computers binnen omdat het gebundeld is met andere software. Meestal worden adwareprogramma’s tegelijk met andere programma’s geïnstalleerd. Computergebruikers kunnen dit soort programma’s vermijden door voor handmatige installatie te kiezen en vervolgens de installatie van SelectionLinks tegen te gaan door het vinkje uit te zetten. Wanneer u de optie ziet dat er standaard een programma wordt toegevoegd moet u het altijd uitvinken. Installeer nooit programma’s die u niet vertrouwd.

SelectionLinks is niet alleen vervelend om het continu uw werk verstoord met ongewenste advertenties, maar het wijzigt ook de instellingen van uw internetbrowser. U zult zien dat er nieuwe pagina’s toegevoegd worden aan uw Google Zoekpagina zodat u resultaten krijgt voor YouTube en Twitter. Het ergste is echter dat het programma gegevens verzamelt over uw surfgedrag en het doorstuurt naar servers. Deze gegevens kunnen later gebruikt worden door u nog meer advertenties te sturen gebaseerd op uw zoekopdrachten en de websites die u heeft bezocht.

U kunt SelectionLinks niet simpelweg via het Configuratiescherm van Windows verwijderen omdat het meestal niet zichtbaar is. Als u het wel kunt vinden dan moet u elk bestand verwijderen dat aan SelectionLinks gerelateerd is uit de programmalijst onder Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Vervolgens moet u uw computer scannen met een anti-virusprogramma zoals Spyhunter. Dit programma zal niet alleen SelectionLinks verwijderen maar ook alle andere adware en browserkapers opsporen die tegelijkertijd zijn geïnstalleerd. Ook als er virussen op uw systeem zijn gekomen omdat deze ongewenste toepassing op uw computer aanwezig was, zal het programma dat voor u oplossen.

Automatische tools SelectionLinks verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SelectionLinks files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from SelectionLinks
     
 

Over de auteur

 
oktober 17, 2013 11:53, oktober 17, 2013 11:53
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *