Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Bent u tijdens het internetten gestoord door pop-ups van Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com? Deze pop-ups openen een nieuw tabblad in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome en vragen u een aantal vragen te beantwoorden en daardoor kans te maken op zaken als een iPhone, iPad, een bon om bij een of andere internetwinkel te besteden, etc. Als u eenmaal klaar bent met deze enquête, wordt u gevraagd om uw telefoonnummer zodat, wanneer u een prijs gewonnen heeft, deze informatie bevestigd kan worden door middel van een PIN code.

In werkelijkheid is de pop-up van Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com alleen maar ontwikkeld om persoonlijke informatie te verzamelen van computergebruikers. Het houdt ook uw browsegeschiedenis bij en kan dit doorgeven aan derden. In sommige gevallen zult u nog een mogelijk ongewenst programma downloaden, nadat u op zo’n bericht geklikt heeft, of wordt u doorverwezen naar een schadelijke website. U moet niet op de pop-ups van Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com klikken en nooit deelnemen aan soortgelijke, verdachte enquêtes.

Als u zich afvraagt waarom deze pop-up op uw systeem vertoond wordt, dit is omdat uw computer geïnfecteerd is geraakt met een adware programma. Het kan gekoppeld aan tientallen freeware programma’s uw computer binnen komen, waaronder programma’s om Pdf’s te maken, muziekspelers en andere populaire downloads. Wees voorzichtiger met deze downloads en, als u ziet dat deze gekoppelde bestanden bevatten, weiger dan de installatie hiervan. Ze zullen u beter opvallen wanneer u voor een Aangepaste installatie kiest, in plaats van een Automatische installatie, en u de Algemene Voorwaarden van uw nieuwe downloads leest.

U moet deze enquêtes ook niet negeren als u uw computer wilt beschermen voor een infectie met ernstiger bedreigingen. Verwijder de pop-ups van Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com direct als u ze vaststelt.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com pop-up te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Verwijder alles wat te maken heeft met de Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com pop-up. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Het adware programma dat de Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder diegene die u niet kent EN niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Het adware programma dat de Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, kunt u er de donder op zeggen dat u hem niet nodig heeft.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Het adware programma dat de Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Weekly-contest.servey-prizerewardzs.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Servey-prizerewardzs Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 10, 2014 07:06, juni 10, 2014 07:06
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *