Lp.sharelive.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De Lp.sharelive.net pop-up is een bedrieglijk bericht, wat ontwikkeld werd door cybercriminelen om het webverkeer naar onbekende websites een boost te geven en nutteloze programma’s en nagemaakte hulpprogramma’s te verspreiden. Hoewel het geen virus is, helpt het wel bij de verspreiding van programma’s die lijken op tracking cookies en persoonlijke informatie van computergebruikers kunnen verzamelen, waaronder IP-adressen en zelfs de wachtwoorden van sommige accounts.

Als de pop-up van Lp.sharelive.net al een keer vertoond is in een van uw browsers, moet u dit absoluut niet negeren.. Doorgaans zal het proberen u te verleiden om de iLivid free video downloader te installeren. Wanneer u alle stappen van de installatie doorloopt, is het erg waarschijnlijk dat het programma ook uw browserinstellingen zal veranderen en extra applicaties zal installeren die ondersteund worden door derden. Als u de pop-up alleen maar sluit, zal deze de volgende keer dat u uw browser opstart weer vertoond worden of zelfs al na een paar minuten als u online blijft. Om die reden raden wij u aan de pop-up van Lp.sharelive.net en de oorzaak hiervan te verwijderen.

Deze melding wordt meestal veroorzaakt door adware programma’s die heimelijk aan uw computer toegevoegd zijn. Het is gekoppeld aan verschillende freeware programma’s, zoals gratis muziek- of videospelers, programma’s om Pdf’s mee te maken, etc. U kunt ook geïnfecteerd raken nadat u op een schadelijke link of pop-up advertentie geklikt heeft. Als u voorzichtiger bent wanneer u aan het internetten bent, kunt u een heleboel adware en andere, irritante applicaties vermijden.

Als uw systeem al last ondervindt van de pop-ups van Lp.sharelive.net, verwijder dit dan zo snel mogelijk. Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Lp.sharelive.net pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Lp.sharelive.net en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-ups van Lp.sharelive.net verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Lp.sharelive.net en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-ups van Lp.sharelive.net verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Lp.sharelive.net en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-ups van Lp.sharelive.net verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Lp.sharelive.net. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Lp.sharelive.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Sharelive Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juli 3, 2014 06:46, juli 3, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *