Shopping Deals - Hoe Te Verwijderen?

 

Shopping Deals is weer maar eens een andere kwaadaardige toepassing die je niet op je pc mag laten staan als je geen ernstige gevolgen wilt ondervinden. Het staat officieel geregistreerd als een adware dus van zodra het geïnstalleerd is zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend, maar ook kwaadaardig. We raden je dus aan om Shopping Deals zo snel mogelijk te verwijderen.

Het is niet moeilijk om te zien of je pc geïnfecteerd werd of niet met deze malware omdat de advertenties die getoond worden door Shopping Deals meestal de slogan “Ads by Shopping Deals” of “Brought to you by Shopping Deals” dragen. Als je er dus zo opgemerkt hebt op je pc kan je er zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd werd en dit moet je onmiddellijk oplossen. Als je geen idee hebt hoe je dit moet oplossen, ben je hier aan het juiste adres – in dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies voor het verwijderen van Shopping Deals hetzij automatisch of handmatig, de keuze is aan jou.

Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals Shopping Deals raden we je aan dit automatisch te doen. Het is veel sneller en gemakkelijker. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals SpyHunter of Malwarebytes en er je computer mee scannen. Het zal automatisch het virus detecteren en in een mum van tijd verwijderen. Je kan ook andere anti-malware toepassingen gebruiken als je dat wenst.

Als je echter om de één of andere geen bijkomende anti-malware software wilt installeren, kan je Shopping Deals ook handmatig verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor Shopping Deals opgesteld om je te helpen – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Als je alle stappen correct uitvoert, zal je in staat zijn om zelf, handmatig Shopping Deals te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Shopping Deals moet je dit artikel verder lezen.

Over de Shopping Deals adware

Hoewel het beschreven wordt als een nuttige toepassing die je zal helpen om geld en tijd te besparen bij het online winkelen, door je te voorzien van allerlei coupons, deals en commerciële aanbiedingen, is dit niet waar. Het probleem is dat al deze coupons en deals in de vorm van vervelende web advertenties komen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster met daarop een advertenties geopend worden.

Advertenties die getoond worden door Shopping Deals verschijnen meestal op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde items te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep en proberen ze gewoon je aandacht te trekken zodat je er op zou klikken. En dat raden we niet aan omdat je op deze manier je computer kan infecteren met andere virussen of je kan gescammed worden.

De distributiemethodes van de Shopping Deals adware

Shopping Deals wordt op dezelfde manier verdeeld als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met allerlei freeware. D.w.z. dat als je de één of andere media speler of PDF generator download, de kans bestaat dat ook Shopping Deals gedownload en geïnstalleerd zal worden. Om dit te vermijden moet je proberen om geen software te downloaden van op dubieuze bronnen en je pc steeds beveiligen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools Shopping Deals verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Shopping Deals en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Shopping Deals Advertenties

Hoe Shopping Deals te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Shopping Deals installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Shopping Deals en gerelateerde parasieten als Shopping Chip , Bonanza Deals , Blazzer Deals , Better Deals popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Shopping Deals van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Shopping Deals en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Shopping Deals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Shopping Deals verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Shopping Deals. Klik op het icoon met de prullenbak naast Shopping Deals of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Shopping Deals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Shopping Deals verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Shopping Deals of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Shopping Deals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Shopping Deals verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Shopping Deals van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Shopping Deals verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Shopping Deals. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Shopping Deals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 
 
oktober 13, 2016 07:18, oktober 13, 2016 07:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *