SideCubes - Hoe Te Verwijderen?

 

SideCubes is en adware programma dat ontworpen werd door Veristaff.com Ltd. Het is een browser add-on en werkt op de meest gebruikte browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Zoals de ontwerpers van deze applicatie beweren zou SideCubes uw browse ervaring moeten verbeteren, doordat dit programma het delen van bestanden, zoeken en vertalen makkelijker maakt. Maar, in plaats van deze handige hulpmiddelen, krijgt u irritante advertenties. SideCubes gedraagt zich ook als een browser hijacker, omdat het de startpagina’s van uw browsers en voorkeurszoekmachines kan veranderen en tabbladen opent met de search.sidecubes.com website. Daarbovenop, kan het ook nog extra werkbalken in uw browsers installeren. De zoekmachine op search.sidecubes.com is erg onbetrouwbaar, omdat het onjuiste resultaten en irritante advertenties vertoont. Wij raden u te zeerste aan niet op de advertenties te klikken, omdat zij u doorverwijzen naar websites van derden, die geïnfecteerd kunnen zijn. Het is ook bekend dat SideCubes browsegeschiedenis en zoekopdrachten van computergebruikers volgt, om de advertenties te verbeteren en aan te passen op de gewoontes van de gebruiker.

Dit programma is gekoppeld aan gratis programmaatjes. Met andere woorden, wanneer u gratis software van het internet downloadt en installeert, bestaat er een kans dat SideCubes tegelijkertijd geïnstalleerd wordt. Om dat te voorkomen, moet u erg oplettend zijn tijdens het installatieproces en geen stappen overslaan. Waar mogelijk – kies voor een aangepaste of geavanceerde installatie en verzeker u ervan dat u van alle extra software die ook geactiveerd zal worden op de hoogte bent. Als uw computer al geïnfecteerd is met SideCubes, probeert u dan uw systeem te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Reimage, Spyhunter of malwarebytes en de bedreiging te verwijderen. Voor het geval dat u dit handmatig wilt doen, kunt u onze stap voor stap verwijderingshandleiding hieronder volgen.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van SideCubes te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -” Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar SideCubes en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Reimage, Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

SideCubes verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met SideCubes en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

SideCubes verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met SideCubes en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

SideCubes verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op SideCubes. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools SideCubes verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SideCubes files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

SideCubes schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
september 15, 2014 06:52, juli 19, 2016 14:08
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *