Stg-234i23r9-hpw.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Stg-234i23r9-hpw.com (van Bontio, Inc.) is een onwelkome toepassing, die op je pc geïnstalleerd kan worden na het downloaden en installeren van gratis software, zoals een media speler, bijvoorbeeld. Dit gebeurt omdat er aan populaire gratis toepassingen zoals media spelers programma’s als Stg-234i23r9-hpw.com worden toegevoegd om hen volledig gratis te verdelen. Meestal zijn deze programma’s die functioneren als brengers van reclame gekende onder de naam van adware. Stg-234i23r9-hpw.com kan aan dit type van ongewenste apps worden toegevoegd, echter niet volledig omdat het een vorm van adware is die uitgebreider is dan de gemiddelde advertentie ondersteunde software. Om meer specifiek te zijn Stg-234i23r9-hpw.com is een browser hijacker.

Waarom moeten internetgebruikers weten dat de Stg-234i23r9-hpw.com browser hijacker is? In feite, zou elke gebruiker van wat dan ook moeten geïnformeerd worden over dit ongewenste programma, aangezien volgens de verzamelde info, de Stg-234i23r9-hpw.com kwaadaardige extensie compatibel is met de meeste browsers, inclusief de meest verspreide zoals, IE (Internet Explorer), Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, etc.


Wat moeten gebruikers van de Stg-234i23r9-hpw.com hijacker weten? Als eerst en meest belangrijkste, het feit dat je standaard startpagina vervangen wordt door Stg-234i23r9-hpw.com en het herhaaldelijk herstellen van deze URL zelfs na het verwijderen uit de DNS instellingen van je browser. Ten tweede, de Stg-234i23r9-hpw.com extensie, hoewel deze zich voordoet als een zoekmachine, leid je om naar de aangepaste zoekresultaten van Google. Op welke manier werden deze aangepast? Hier komt reclame in het spel. De Stg-234i23r9-hpw.com add-on toont niet site eigen advertenties op de sites, welke getoond worden als zijnde zoekresultaten. De sites die je getoond worden na het invoeren van een zoekopdracht in het zoek vak van stg-234i23r9-hpw.com kunnen volledig het product zijn van online scammers, die verdachte goederen en/of diensten aanbieden.


Het wordt dan ook aanbevolen om de Stg-234i23r9-hpw.com plug-in te verwijderen. De advertenties en sites van derden kunnen potentieel andere browser hijackers, adwares of zelfs gevaarlijkere cyber dreigingen zoals virussen of zelfs spyware en bestand versleutelen eigenschappen bevatten. Hoewel de Stg-234i23r9-hpw.com toepassing zelf niet rechtstreeks verantwoordelijk is voor zo’n infectie mag je de gok niet nemen.

De Stg-234i23r9-hpw.com browser hijacker kan worden verwijdert met Reimage, Spyhunter of Hitman. Deze drie anti-malware scanners hebben bijna 100 procent efficiëntie bij het verwijderen van ongewenste apps zoals Stg-234i23r9-hpw.com. Meer nog als je er eentje van download, zal je hun volledige pakket krijgen, wat betekent dat de beveiliging software permanent op je systeem geïnstalleerd wordt en je deze enkel dient bij te werken. De handmatige verwijdering van de Stg-234i23r9-hpw.com hijacker wordt gedetailleerd uit de doeken gedaan in de richtlijnen, voorzien onder dit artikel.

In de inleiding van dit artikel schreven we dat de kwaadaardige Stg-234i23r9-hpw.com extensie gebundeld wordt met gratis software. Dit is zeer waardevolle info omdat als je hiervan op de hoogte bent, je alle gelijkaardige infecties kan voorkomen. Hoe kan je dit precies doen? Telkens de setup wizard van een gratis app word geopend, moet je zoeken naar de opties van zijn instellingen. Je moet de instellingen van de wizard wijzigen in de Geavanceerde of Aangepaste. Deze kunnen ook Handmatige instellingen of gelijkaardig noemen. Zodra je deze instellingen hebt geopend, moet je zoeken naar waar de bijkomende toepassingen verborgen zitten. Zodra je ze gevonden hebt moet je ze verwijderen, voor je op de installeer knop klikt.

Tenslotte, is het ook belangrijk te vermelden dat het lezen van het Privacy Beleid en de Algemene voorwaarden nuttig kan zijn. In het geval van de kwaadaardige Stg-234i23r9-hpw.com extensie, zal dit helaas onmogelijk zijn omdat de links er naar toe in de linker benedenhoek jammer genoeg nergens naar toe leiden.Automatische tools Stg-234i23r9-hpw.com Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Stg-234i23r9-hpw.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Stg-234i23r9-hpw.com Virus

Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Stg-234i23r9-hpw.com Virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Stg-234i23r9-hpw.com Virus en gerelateerde parasieten als Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Start-search.com virus , Websearch.simplesearches.info virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Stg-234i23r9-hpw.com Virus van uw browsers

  Top Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Stg-234i23r9-hpw.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Stg-234i23r9-hpw.com Virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Stg-234i23r9-hpw.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Stg-234i23r9-hpw.com Virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Stg-234i23r9-hpw.com Virus van de lijst.

Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Stg-234i23r9-hpw.com Virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Stg-234i23r9-hpw.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Stg-234i23r9-hpw.com Virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Stg-234i23r9-hpw.com Virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Stg-234i23r9-hpw.com Virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Stg-234i23r9-hpw.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Stg-234i23r9-hpw.com Virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 5, 2017 07:27, juli 20, 2017 15:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *