StreamingWhereTV - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

StreamingWhereTV wordt voorgesteld als een nuttige toepassing die je in de mogelijkheid zal stellen om verschillende TV kanalen rechtstreeks op je browsers te bekijken zonder bijkomende soft- of hardware. Helaas is deze omschrijving niet waar. StreamingWhereTV staat geregistreerd als een adware, als je computer er dus mee geïnfecteerd wordt, zal je allerlei advertenties te zien krijgen op je browsers.

Om StreamingWhereTV snel en moeiteloos te verwijderen, raden we je aan om dit automatisch te doen – download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan er je computer mee. Zowel SpyHunter als Malwarebytes zouden StreamingWhereTV automatisch moeten detecteren en verwijderen. Ze zullen ook je computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om ze te laten staan. Als je dat wenst kan je natuurlijk ook een andere anti-malware software gebruiken.

Als je StreamingWhereTV liever manueel verwijdert – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor StreamingWhereTV. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij dit ingewikkelde virus verwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel StreamingWhereTV succesvol te verwijderen.

Als je moeilijkheden ondervond bij het verwijderen, vraag ons dan gerust om hulp in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je vragen te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van StreamingWhereTV moet je dit artikel verder lezen.

Over de StreamingWhereTV adware

Het werkt net zoals een browser add-on die toegevoegd kan worden aan alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je computer zit, zal het al je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden met daarop een advertentie.

We raden je af om te klikken op advertenties die getoond worden door StreamingWhereTV omdat als je dit doet, je onmiddellijk zal worden omgeleid naar sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

StreamingWhereTV kan omschreven worden als een adverteer netwerk voor cyber criminelen. Aangzien ze verbannen werden van alle legitieme adverteer netwerken zoals Google of Facebook ads gebruiken ze adware zoals deze om hun site te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je StreamingWhereTV op je computer laat staan kunnen allerlei cyber criminelen je rechtstreeks op je browser bereiken en dit op een dagelijkse basis en dat is zeer gevaarlijk.

De distributiemethodes van de StreamingWhereTV adware

StreamingWhereTV wordt meestal verspreid in een bundel met andere freeware die je kan downloaden van op het internet. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert van op een onbetrouwbare site, bestaat de kans dat ook StreamingWhereTV automatisch aan je browsers wordt toegevoegd zonder dat je dit beseft. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je meer aandacht besteden aan het installatieproces van freeware en je computer steeds beveiligen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools StreamingWhereTV verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected StreamingWhereTV files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van StreamingWhereTV Advertenties

Hoe StreamingWhereTV te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals StreamingWhereTV installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan StreamingWhereTV en gerelateerde parasieten als WebVeil , DealNinja , Linkside , BroServices .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder StreamingWhereTV van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan StreamingWhereTV en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan StreamingWhereTV, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top StreamingWhereTV verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan StreamingWhereTV. Klik op het icoon met de prullenbak naast StreamingWhereTV of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan StreamingWhereTV, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top StreamingWhereTV verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan StreamingWhereTV of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met StreamingWhereTV, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe StreamingWhereTV verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou StreamingWhereTV van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top StreamingWhereTV verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij StreamingWhereTV. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met StreamingWhereTV, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding StreamingWhereTV

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
april 19, 2016 07:37, april 19, 2016 07:37
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *