Surfvox.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Surfvox.com virus is een enorm vervelende browserkaper die werd ontworpen om uw Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome over te nemen. Het vervangt uw startpagina en zoekmachine zonder de optie om het terug aan te passen. Het onderbreekt daarnaast uw browseractiviteiten elke keer u uw webbrowser opent. Als u een kijkje neemt in Surfvox.com, lijkt het inderdaad op een zoekmachine. Daarnaast biedt het enkele snelle links naar uw e-mail, Facebook, YouTube en dergelijke. Maar u vertrouwt het best niet. Z’n hoofddoel is het adverteren van commerciële websites en het weergeven van advertenties.

Het Surfvox.com virus infiltreert computers wanneer u bepaalde gratis software downloadt van het internet. Het programma kan worden toegevoegd aan de hoofdinstallatie van bepaalde download-websites en ook worden gebundeld met willekeurige spelers, PDF-makers, download managers en meer. Het wordt niet duidelijk vermeld vooraleer u de software downloadt en eens binnen, zal u ondervinden dat het moeilijk te verwijderen is.

Als u een zoekopdracht uitvoert met Surfvox.com, zal u een lijst van gesponsorde links krijgen in plaats van normale zoekresultaten. De makers van deze kaper adverteren deze pagina’s en ze worden betaald voor elke klik. Merk op dat het Surfvox.com virus u naar kwaadaardige websites brengt waar uw systeem gemakkelijk kan worden geïnfecteerd.

Het wordt ten strengste aangeraden om het Surfvox.com virus zo snel mogelijk te verwijderen nadat u z’n aanwezigheid hebt opgemerkt. Ga naar het de programmalijst in het Configuratiescherm en verwijder daar alles gerelateerd aan dit domein. Sommige versies van de kaper installeren software die ervoor zorgt dat u uw browserinstellingen niet meer kan aanpassen. Om die te identificeren, is het scannen met Spyhunter of een ander betrouwbaar anti-spyware hulpmiddel handig. Daarna kan u de extensies verwijderen en de instellingen van uw browsers herstellen.

Hoe het Surfvox.com virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 1. Klik op het pijltje aan de rechterkant van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer zoekmachines, in IE7 kies Verander zoekstandaarden;
 3. Verwijder Surfvox.com uit de lijst.

Hoe het Surfvox.com virus te verwijderen van IE 11:

 1. Klik op het Instellingen-icoon (rechtsboven) -> Beheer Add-ons;
 2. Selecteer Zoekmachines;
 3. Verander de standaard zoekmachine naar Bing of Google;
 4. Als geen van deze zoekmachines beschikbaar zijn, volg dan “Vind meer zoekmachines” onderaan het scherm en selecteer Google.

Hoe het Surfvox.com virus te verwijderen van Firefox:

 1. Enter “about:config” in de URL-balk. Dit zal de pagina openen met instellingen;
 2. Enter “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset;
 3. Enter “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset;
 4. Enter “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset;
 5. Enter “browser.startup.homepage” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset;
 6. Zoek voor “browser.newtab.url”. Klik met de rechtermuisknop en reset; Dit zal ervoor zorgen dat de zoekmachine niet zal openen in elk nieuw tabblad;
 7. Als de instellingen weer worden aangepast achteraf en een scan met anti-malware op uw computer geen bedreiging aangeeft, sluit dan Firefox. Open de bestandsverkenner van uw systeem en enter %AppData% in de adresbar. Enter user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal bovenstaande stappen moeten herhalen.

Hoe het Surfvox.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de 3 horizontale lijnen in de werkbalk van de browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Selecteer Basis -> Beheer zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Bij Opstarten kiest u ‘Open lege pagina’ (u kan ook andere ongewenste pagina’s van deze lijst verwijderen);
 6. Als uw Nieuw Tabblad pagina is gekaapt, zal u moeten scannen met anti-malware of de New Tab Redirect extensie moeten gebruiken van de Chrome Store.

Verwijder snelkoppeling kaper (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de Surfvox.com pagina opent enkel tijdens het opstarten, probeer dan dit:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het browser-icoon. Kies Kenmerken;
 2. Open de tab met Snelkoppelingen;
 3. Verwijder het Surfvox.com deel van het veld.

Automatische tools Surfvox.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Surfvox.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Surfvox.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
oktober 8, 2015 09:58, oktober 8, 2015 09:58
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *