Tech-connect.biz Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

De Tech-connect.biz URL heeft onze uitgebreide verzameling van browser hijackers vervoegt. Het is niet iets nieuws onder de zon maar het maakt zijn debuut als weer maar eens een andere parasiet. Hoewel ze echter allemaal hetzelfde opgebouwd zijn, staat dit kleine detail niet in hun weg om goed te zijn in wat ze doen. Ze zijn geschikt om hun domein als nieuw tabblad, standaard zoekmachine en startpagina in te stellen zonder toestemming van de gebruiker. Je kan in feite hiermee akkoord gegaan zijn maar niet echt op de hoogte geweest zijn van je actie. Als je geweten had dat het Tech-connect.biz virus een nep zoekmachine promoot en het je zoekresultaten toont van PlusNetwork.com, had je misschien een betere beslissing genomen. Het Tech-connect.biz virus moet gemeden worden en indien het gedetecteerd wordt, verwijdert.

Over het Tech-connect.biz virus

Internet gebruikers staan machteloos tegenover het Tech-connect.biz virus als het reeds de browser voorkeuren aangepast heeft. Browser hijackers beveiligingen hun gemaakte wijzigingen zeer succesvol tegen het resetten ervan. De enige manier om de controle over je machine terug te krijgen is door elk spoor van het Tech-connect.biz virus uit te schakelen. Hiervoor moet je bewust worden van de dingen waar naar je moet uitkijken tijdens het dagelijkse surfen. Naast de gemaakte wijzigingen aan je browser instellingen, zal dit virus duistere “malvertising” in zijn plan verwerken. Pop-ups, banners, in-tekst advertenties en andere reclame kan mensen infecteren met malware. Bovendien zullen deze wederkerende promoties je computer constant vertragen en je actieve vensters overlappen. Als je wil nakijken of er een hoog percentage van je pc bronnen gebruikt wordt moet je het Taakbeheer openen.


tech-connect-biz-2-viruses

Het Tech-connect.biz virus zal ook andere types van inhoud van derden verdelen. Er kunnen vreemde links toegevoegd worden aan zoekopdrachten en gebruikers naar domeinen leiden die niet geschikt zijn voor een bezoekje. In sommige gevallen kan de URL kwaadaardige uitvoeringsbestanden bevatten die op je apparaat geplaatst worden. Als je niet graag in een nog neteligere situatie terechtkomt, mijdt dan alles wat het Tech-connect.biz virus te bieden heeft. Als je willekeurig omgeleid wordt naar domeinen waar je niets op verloren bent, weet dan dat ook hieraan deze browser hijacker schuld treft.

De distributiemethodes van het Tech-connect.biz virus

Je kan geïnfecteerd worden met het Tech-connect.biz virus nadat je slechte surf gewoontes eindelijk resulteerden in een compromitterende situatie. Als je willekeurig domeinen bezoekt en de mogelijkheid dat deze rogue zijn negeert, kan je opgescheept zitten met een kwaadaardig programma dankzij een ‘drive-by’ download. Aan de andere kant kan ook het downloaden van gratis toepassingen leiden tot een infectie. Kies bij het installatieproces steeds voor de geavanceerde/aangepaste methodes en maak niet de fout om te kiezen voor de standaard methode. Zodra de Setup Wizard wat meer gebruiksvriendelijk is, kan je de aanbiedingen voor “optionele software” deselecteren. Deze voorgestelde apps zijn zeer vaak gangsters uit de bende van de potentieel ongewenste toepassingen (POT).

Laat je niet verrassen door het Tech-connect.biz virus. Anti-malware tools zoals Reimage, Spyhunter of Hitman zullen je tegen deze parasie beschermen. Als je er reeds mee geïnfecteerd bent, zullen de opgesomde scanners het genadeloos verwijderen. Een handmatige verwijdering kan voltooid worden als je onze instructies volgt.Automatische tools Tech-connect.biz virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tech-connect.biz Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Tech-connect.biz virus

Hoe Tech-connect.biz virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Tech-connect.biz virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Tech-connect.biz virus en gerelateerde parasieten als Start-search.com virus , Websearch.simplesearches.info virus , Qone8 virus , Oursearching.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Tech-connect.biz virus van uw browsers

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Tech-connect.biz virus opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Tech-connect.biz virus uit het doelveld.

  Top Hoe Tech-connect.biz virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tech-connect.biz virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Tech-connect.biz virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Tech-connect.biz virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Tech-connect.biz virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Tech-connect.biz virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Tech-connect.biz virus van de lijst.

Hoe Tech-connect.biz virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Tech-connect.biz virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tech-connect.biz virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Tech-connect.biz virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Tech-connect.biz virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Tech-connect.biz virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Tech-connect.biz virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Tech-connect.biz virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Tech-connect.biz virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
oktober 3, 2016 07:13, juli 26, 2017 09:32
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *