TermCoach - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

TermCoach kan uw computer in het geheim binnenkomen en beginnen met het weergeven van advertenties in uw webbrowsers. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. Daarom houdt u het best niet geïnstalleerd op uw computer.

Het is op zichzelf niet heel gevaarlijk zolang u niet op de advertenties ervan klikt. Maar dat kan moeilijk zijn aangezien die advertenties vaak alle ruimte in het hele scherm innemen.

Als u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door deze adware, maar geen idee heeft hoe dit probleem op te lossen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zal u worden voorzien van gedetailleerde instructies voor het elimineren van TermCoach op manuele en automatische wijze. U kan dus kiezen welke methode u gebruikt.

Aangezien het gemakkelijker is om dit automatisch te doen, raden we deze verwijdermethode aan. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma als Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan uw computer ermee. Het zal het virus in enkele minuten detecteren en elimineren. Als uw computer is geïnfecteerd door gelijkaardige virussen, zullen ook deze worden gedetecteerd en verwijderd.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich manueel ontdoen van TermCoach. Dit proces kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een handleiding ontwikkeld voor het stap-voor-stap handmatig verwijderen van TermCoach. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen te voltooien en u zal in staat zijn om TermCoach zelf manueel te elimineren.

Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van TermCoach, kan u verder lezen in dit artikel. Indien u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen.

Over de TermCoach adware

Het wordt beschreven als een gratis en handig hulpmiddel, maar dit is niet de waarheid. Eens geïnstalleerd, zal TermCoach uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of scherm met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen advertenties weergegeven door TermCoach op e-commerce websites als eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde producten aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen nep. Ze proberen enkel uw aandacht te winnen en u op de advertenties te laten klikken. We raden u niet aan om dat te doen.

Als u toch op een advertentie weergegeven door TermCoach klikt, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u iets probeert aan te kopen op die websites.

Distributiemethoden van de TermCoach adware

Deze malware reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met verscheidene gratis programma’s die kunnen worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde mediaspeler of PDF-maker downloadt via een onbetrouwbare website en installeert, bestaat de kans dat TermCoach mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Om dit te voorkomen, moet u altijd genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beschermen met een betrouwbaar anti-malware programma.Automatische tools TermCoach verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected TermCoach files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van TermCoach advertenties

Hoe TermCoach te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals TermCoach installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan TermCoach en gerelateerde parasieten als Name Offers , Filter Results , Safe Browsing , First Verify .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder TermCoach van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan TermCoach en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan TermCoach, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top TermCoach verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan TermCoach. Klik op het icoon met de prullenbak naast TermCoach of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan TermCoach, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top TermCoach verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan TermCoach of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met TermCoach, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe TermCoach verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou TermCoach van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top TermCoach verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij TermCoach. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met TermCoach, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding TermCoach

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 20, 2015 09:42, oktober 20, 2015 09:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *