Thedailyposeted.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-ups van Thedailyposted.com zijn irritante berichten die uit het niets in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome kunnen verschijnen. Deze berichten verschijnen op computers die geïnfecteerd zijn met een adware of ander, mogelijk ongewenst programma. Doorgaans worden deze applicaties geïnstalleerd wanneer computergebruikers andere freeware programma’s op hun computer downloaden.

De pop-ups van Thedailyposted.com bevatten verschillende advertenties. Ze kunnen ook proberen om betaalde, nutteloze applicaties te installeren. In sommige gevallen bieden ze updates voor uw legitieme programma’s aan. U moet in uw achterhoofd houden dat het enige doel van de pop-ups van Thedailyposeted.com is om reclame te maken voor hun partners, daarom moet u hierbij uit de buurt blijven.

Zoals al eerder genoemd werd, is de meest gebruikte manier om het adware programma dat verantwoordelijk is voor het vertonen van de berichten te verspreiden, gekoppeld aan freeware of adware. Soms kan het uw systeem ook infiltreren wanneer u op een link met kwade bedoelingen klikt, zoals bijvoorbeeld in een spam e-mail. U moet altijd heel voorzichtig zijn wanneer u aan het internetten bent en dan vooral wanneer u nieuwe programma’s op uw computer downloadt. Kies voor een Aangepaste installatie en verzeker u ervan dat de opties voor extra programma’s die u niet kent niet geselecteerd zijn.

Als u niet betrokken wilt raken bij marketing activiteiten, zou u de pop-ups van Thedailyposeted.com meteen moeten verwijderen wanneer u ze ontvangt. Hieronder vindt u instructies waar in uitgelegd wordt hoe u dit doen kunt.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Thedailyposeted.com pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Thedailyposeted.com en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-up van Thedailyposeted.com verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Thedailyposeted.com en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-up van Thedailyposeted.com verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Thedailyposeted.com en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-up van Thedailyposeted.com verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Thedailyposeted.com. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Thedailyposeted.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Thedailyposeted.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 13, 2014 09:46, juni 13, 2014 09:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *