Freeupdate.thenewupdater.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Hebt u een Freeupdate.thenewupdater.com popup ontvangen tijdens het browsen op het internet? Wees dan voorzichtig met dit bericht en klik er niet op in gelijk welke situatie. Meestal raadt de Freeupdate.thenewupdater.com popup u aan om een nieuwe update van Java, Flash Player of een ander programma te installeren. Maar dit bericht is niet gerelateerd aan de upgrade en het is gewoonweg een poging om een potentieel ongewenst programma op uw computer te installeren of u naar een gesponsorde pagina om te leiden.

Om de Freeupdate.thenewupdater.com popup te verwijderen, scant u uw computer met Spyhunter, StopZilla of een ander legitiem anti-malware hulpmiddel. Deze zal de adware elimineren die verantwoordelijk is voor het weergeven van deze valse update-melding. Dan zal u in staat zijn om terug normaal te browsen.

Over de Freeupdate.thenewupdater.com popup

De Freeupdate.thenewupdater.com popup wordt niet veroorzaakt door een virus. Het wordt eigenlijk weergegeven door een adware-infiltratie. Maar het is zeker en vast geen veilige pop-up want het zorgt ervoor dat uw computer een groot risico loopt om geïnfecteerd te geraken. Als u op de Freeupdate.thenewupdater.com popup klikt, zal het waarschijnlijk een browser-extensie, browser plug-in of adware installeren die uw browseractiviteiten zal onderbreken of u zal betrekken bij een advertentiecampagne.

Deze programma’s kunnen ook cookies bevatten en uw browsergeschiedenis monitoren. Daarom kan het uw privacy schenden. De Freeupdate.thenewupdater.com popup kan u ook kwaadaardige websites laten bezoeken enkel en alleen om geld te verdienen van affiliate links of om u te overtuigen bepaalde applicaties aan te kopen die u niet nodig heeft.

Distributiemethoden van de Freeupdate.thenewupdater.com popup

De Freeupdate.thenewupdater.com popup wordt gedistribueerd door adware-programma’s die willekeurige computers kunnen infiltreren zonder de toestemming van gebruikers. Deze applicaties worden gebundeld met andere gratis applicaties die beschikbaar zijn om te downloaden van het internet. Bijvoorbeeld gratis mediaspelers, PDF-makers en meer. Als u snel door de installatiestappen gaat, zonder te lezen waarmee u akkoord gaat, kan u gemakkelijk een stap overslaan die alle additionele downloads toont. Meestal worden ze automatisch geïnstalleerd, tenzij u de vakjes deselecteert van deze opties. Daarom haast u zich best niet tijdens uw installaties.

Om de Freeupdate.thenewupdater.com popup van uw systeem te verwijderen, volgt u de gids hieronder, of scant u uw computer met een anti-malware programma.Automatische tools Freeupdate.thenewupdater.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Thenewupdater Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van de Freeupdate.thenewupdater.com popup

Hoe thenewupdater popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Freeupdate.thenewupdater.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Freeupdate.thenewupdater.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan thenewupdater popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Freeupdate.thenewupdater.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top thenewupdater popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Freeupdate.thenewupdater.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast thenewupdater popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Freeupdate.thenewupdater.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top thenewupdater popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Freeupdate.thenewupdater.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met thenewupdater popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Freeupdate.thenewupdater.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Freeupdate.thenewupdater.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top thenewupdater popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Freeupdate.thenewupdater.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met thenewupdater popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 5, 2015 09:26, maart 5, 2015 09:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *