Upgrade4maintainance.theonlinelive.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up is een nepbericht dat een update voor uw Flash Player, één van uw webbrowsers of een ander programma op uw computer, imiteert. Het duikt op elke keer u door het internet browset. U zal niet in staat zijn om de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up te sluiten of de update te negeren. Als u erop klikt, zal u hoogstwaarschijnlijk een potentieel ongewenst programma in uw systeem installeren.

Het wordt aangeraden om weg te blijven van de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up, ookal kan het aantrekkelijk lijken om de download te verkrijgen die het suggereert. Het heeft niks te maken met de legitieme programma’s. Als u verdere problemen wil vermijden, voert u best een systeemscan uit met behulp van Spyhunter, StopZilla of een ander betrouwbaar anti-malware programma.

Over de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up

Als u de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up hebt opgemerkt in uw systeem, dan is dat een teken dat uw computer geïnfecteerd is door een adware. Als u erop klikt, zal u een andere adware, browserextensie of zelfs gevaarlijke infectie downloaden in plaats van de update die het zogezegd aanbiedt. Het bericht verschijnt elke keer u op het internet surft en het kan omleidingen veroorzaken. Als het geen ongewenste applicatie installeert, kan u er zeker van zijn dat de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up u zal herleiden naar één van de websites die het wil adverteren. Zoals u kan weten, kan uw computer geïnfecteerd geraken wanneer het programma u herleidt naar een kwaadaardige website.

Om er zeker van te zijn dat uw systeem veilig is, klikt u best niet op de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up en verwijdert u de adware die ervoor verantwoordelijk is zo snel mogelijk van uw browser. U zal een handleiding vinden voor het uitvoeren hiervan onder dit artikel. Voor een automatische probleemoplossing, scant u uw systeem simpelweg met een anti-malware programma dat u vertrouwt.

Distributiemethoden van de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up

Als u zulke activiteiten in uw browser wil vermijden in de toekomst, mag u zeker en vast geen kwaadaardige applicaties toestaan om binnen te komen in uw computer. De Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up wordt weergegeven door een adware die kan worden geïnstalleerd samen met gratis PDF-makers, muziekspelers, hulpmiddelen voor het opnemen van video’s en andere software van het internet. U moet dus aandachtiger te werk gaan tijdens de installatiestappen van zulke programma’s en vakjes deselecteren die al voor u werden geselecteerd als ze het hebben over additionele downloads.

Wees ook aandachtiger wanneer u door het internet browset. Klik nooit op verdachte pop-ups en bezoek geen potentieel kwaadaardige websites. Het is vanzelfsprekend dat u uw antivirus- en anti-malware programma’s up-to-date houdt om de beste prestaties te verzekeren.Automatische tools Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Theonlinelive Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van de Upgrade4maintainance.theonlinelive.net pop-up

Hoe theonlinelive popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan theonlinelive popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top theonlinelive popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast theonlinelive popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top theonlinelive popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met theonlinelive popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top theonlinelive popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Upgrade4maintainance.theonlinelive.net popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met theonlinelive popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 19, 2015 09:11, maart 19, 2015 09:11
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *