Tiger Savings - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Tiger Savings is een adwareprogramma dat vele kortingsbonnen toont wanneer u met uw computer op het internet surft. Deze berichten verschijnen op populaire sites zoals Facebook, eBay, Amazon en anderen. Het programma wordt vaak toegevoegd aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Tiger Savings wordt geïnstalleerd met programma’s die u gratis van het internet kunt downloaden.

Veel mensen merken niet dat deze adware hun computer binnedringt omdat ze nauwelijks opletten tijdens de installatieprocessen van software en kiezen vaak voor automatische installatie. Op deze manier krijgt u niet de mogelijkheid om aan te geven dat u Tiger Savings niet automatisch wilt installeren. U moet erg goed opletten wanneer u programma’s op uw computer installeert, vooral wanneer het een gratis programma van het internet betreft. Op deze manier kunt u voorkomen dat ongewenste toepassingen op uw systeem belanden.

Ondanks het feit dat Tiger Savings zelf niet schadelijk is, zorgt het er wel voor dat u via vele omleidingen op websites terecht komt die besmet is en ook loopt u de kans om op een besmette link te klikken. Daarnaast volgt de toepassing al uw onlineactiviteiten en kan het toegang krijgen tot inloggegevens of wachtwoorden. Het volgt welke websites u bezoekt en stuurt deze informatie naar een server om het later voor marketingdoeleinden te gebruiken.

U moet Tiger Savings van uw PC verwijderen zodra u het aantreft op uw computer. Volg de volgende stappen om te leren hoe u dit kunt doen:

  1. Scan uw computer met een anti-malwareprogramma dat adware en browserkapers kan verwijderen zoals Spyhunter.
  2. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en controleer of het onbekende toepassingen aanwezig zijn die gerelateerd zijn aan Tiger Savings. Wanneer u er eentje ziet, verwijder deze dan onmiddellijk. Het wordt ook aangeraden om andere toepassingen die op dezelfde dat geïnstalleerd zijn te verwijderen.
  3. Verwijder de werkbalk uit al uw internetbrowsers:
    • o Voor Internet Explorer: Ga naar “Extra” (of het tandwielpictogram voor Internet Explorer 9), →  “Invoegtoepassingen Beheren”. Zoek op Tiger Savings. Als u items vindt, schakel deze dan uit.
    • o Voor Google Chrome: Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser; ga naar “Instellingen”-> “Extensies”. Als u hier iets ziet dat aan Tiger Savings gerelateerd is, klik dan op het prullenbakje dat er achter staat.
    • o Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Extra” -> “Add-ons” ->; “Extensies”. Als u extensies ziet die aan Tiger Savings gerelateerd zijn, schakel deze uit.
  4. Controleer of u startpagina en standaardzoekmachine nog ingesteld zijn met degenen die u voorheen gebruikte. Wanneer u een onbekend adres ziet, vervang deze dan met uw eigen zoals google.com.

Automatische tools Tiger Savings verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tiger Savings files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Tiger Savings
     
 

Over de auteur

 
oktober 9, 2013 09:40, oktober 9, 2013 09:40
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *