TorqueShip - Hoe Te Verwijderen?

 

TorqueShip kan op het eerste zicht dan wel een handige applicatie lijken, maar het is enkel een vervelende malware die u best niet geïnstalleerd houdt op uw computer.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door TorqueShip of niet, want advertenties weergegeven door TorqueShip worden gelabeld met een slogan “Ads by TorqueShip” of “Brought to you by TorqueShop”. Dus indien u deze gebeurtenis hebt meegemaakt in één van uw webbrowsers, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

De makkelijkste manier om een virus als TorqueShip te elimineren, is de automatische wijze. Download gewoonweg een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan uw computer ermee. Het zou het virus meteen moeten detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Het is dus handig om het geïnstalleerd te houden. Indien gewenst, kan u andere anti-malware software gebruiken naar keuze.

Indien u dit liever manueel uitvoert, hebben wij een stap-voor-stap handleiding voor het handmatig verwijderen van TorqueShip onder dit artikel. We hebben het ontworpen om u te assisteren tijdens het ingewikkelde proces van de virusverwijdering. Voer alle stappen uit en u zal in staat zijn om TorqueShip zelf manueel te elimineren.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van TorqueShip, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de TorqueShip adware

Zoals we al eerder vermeldden, is deze applicatie geclassificeerd als adware. Dit betekent dat het uw webbrowsers zal overspoelen met advertenties in allerlei vormen wanneer het is geïnstalleerd, zoals pop-under, pop-up, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Ook kan ten alle tijde een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen advertenties van TorqueShip op e-commerce websites, zoals eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde goederen te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen nep. Het is enkel een slimme truc om uw aandacht te winnen en u op zulke advertenties te laten klikken. We raden dat niet aan.

Als u toch op een advertentie weergegeven door TorqueShip klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u iets probeert aan te kopen op die websites.

Een ander ongewenst attribuut van TorqueShip is dataverzameling. Eens binnen, zal het uw persoonlijke gegevens verzamelen, zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadressen. De makers van de adware passen hun advertenties aan op basis van de ingewonnen informatie en maken ze zo relevanter en aantrekkelijker voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van TorqueShip. De makers ervan worden betaald voor elke klik op de advertenties.

Distributiemethoden van de TorqueShip adware

TorqueShip reist op dezelfde manier als de meeste adware van deze soort – gebundeld met verscheidene gratis programma’s die kunnen worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde downloads manager of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat TorqueShip mee gedownload en geïnstalleerd zal worden achter uw rug. Daarom moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beschermen met een betrouwbare anti-malware applicatie.Automatische tools TorqueShip verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals TorqueShip en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van TorqueShop advertenties

Hoe TorqueShip te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals TorqueShip installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan TorqueShip en gerelateerde parasieten als Filter Results , Speedtray , IncreaseApp , TurboDiagnosis .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder TorqueShip van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan TorqueShip en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan TorqueShip, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top TorqueShip verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan TorqueShip. Klik op het icoon met de prullenbak naast TorqueShip of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan TorqueShip, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top TorqueShip verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan TorqueShip of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met TorqueShip, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe TorqueShip verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou TorqueShip van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top TorqueShip verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij TorqueShip. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met TorqueShip, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding TorqueShip

 
Processen:
       
 
 
september 14, 2015 10:11, september 14, 2015 10:11
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *