TronTizer - Hoe Te Verwijderen?

 

TronTizer is een adware dat toegevoegd kan worden aan uw Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Het overvloeit het systeem met pop-upberichten die verschillende kortingen en aanbiedingen doen zodat u producten tegen betere prijzen kunt kopen. Het programma wordt op een oneerlijke manier geïnstalleerd omdat het in bundels komt met gratis software zoals PDF-programma’s, videospelers, downloadbeheerders en soortgelijke software. 

Some gebruikers geloven dat TronTizer verwant is aan virussen. Het wordt echter gecategoriseerd als een ongewenste toepassing en is derhalve geen virus. De installatie ervan kan makkelijk voorkomen worden, het enige dat u hoeft te doen is beter opletten tijdens het installeren van gratis software dat u van het internet heeft gedownload. Deze bundels tonen vaak lijsten met extra programma’s die automatisch toegevoegd worden als u de vinkjes niet uitschakelt. 

Het doel van TronTizer is om bepaalde websites te promoten. Ze voegen links toe aan de pop-ups en wanneer een gebruiker gelokt wordt door de korting of speciale aanbieding, zullen ze omgeleid worden naar een webpagina die gepromoot wordt. TronTizer probeert de bezoekersaantallen van deze websites te verhogen en de sites populairder te maken. De pop-ups storen uw werk echter en daarom wil niemand deze advertenties ontvangen. 

U kunt TronTizer van uw computer verwijderen met behulp van een betrouwbaar anti-spywareprogramma. Wij raden het gebruik van Spyhunter of hitman aan omdat zij deze ongewenste programma’s makkelijk op kunnen sporen en verwijderen. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingsprogramma te downloaden zoals ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd kunnen worden.

Automatische tools TronTizer verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected TronTizer files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding TronTizer

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 9, 2013 20:22, december 9, 2013 20:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *