Truthaboutprivacy.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Wordt u tijdens het internetten constant lastig gevallen door irritante pop-ups van Truthaboutprivacy.com? Wees u er dan van bewust dat dit erop wijst dat uw computer geïnfecteerd is met een mogelijk ongewenst programma. Het is niet veilig om dit programma op uw PC te houden, omdat de berichten nooit zullen stoppen en het internetten constant blijven onderbreken.

De pop-ups van Truthaboutprivacy.com zijn ontwikkeld om geld te verdienen door reclame te maken voor verscheidene, onbekende programma’s of websites. Ze sturen gebruikers naar commerciële websites waar onbekende applicaties te koop aangeboden worden, gevraagd wordt enquêtes in te vullen, meldingen te zien zijn dat u iets gewonnen heeft, enzovoort. U moet zulke berichten uit de weg gaan en onthouden dat ze tot allerlei infecties kunnen leiden of u kunnen betrekken bij projecten die te maken hebben met affiliate marketing. Nog iets waar u bij stil moet staan is dat het adware programma dat verantwoordelijk is voor de pop-ups van Truthaboutprivacy.com ook kan werken als een traceercookie. Het kan niet alleen toegang krijgen tot uw browsegeschiedenis en zoekopdrachten maar ook tot sommige, persoonlijk gegevens, waaronder uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie.

De beste manier om de pop-ups van Truthaboutprivacy.com en soortgelijke berichten te vermijden is door voorzichtiger te zijn met wat u van het internet downloadt. Veel freeware programma’s bevatten extra downloads zoals adware, browser extensies, browser plug-ins, etc. Deze worden vaak automatisch toegevoegd, als u ze niet weigert tijdens het installatieproces van de gewenste software. Let erop dat u de Algemene Voorwaarden altijd leest voordat u hiermee instemt en de stappen van de installatie nauwkeurig volgt zodat u geen ongewenste downloads over het hoofd ziet. Verwijder de pop-ups van Truthaboutprivacy.com en het adware programma dat ze veroorzaakt direct als u ze vaststelt op uw computer.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Truthaboutprivacy.com pop-up te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Verwijder alles wat te maken heeft met de Truthaboutprivacy.com pop-up. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Het adware programma dat de Truthaboutprivacy.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder diegene die u niet kent EN niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Het adware programma dat de Truthaboutprivacy.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, kunt u er de donder op zeggen dat u hem niet nodig heeft.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Het adware programma dat de Truthaboutprivacy.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Truthaboutprivacy.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Truthaboutprivacy.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
mei 28, 2014 06:46, mei 28, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *