Search.tvnewtabsearch.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Search.tvnewtabsearch.com virus is een browser hijacker die je startpagina en standaard zoekmachine op Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en zelfs Safari in het geniep kan wijzigen. Meestal gebeurt dit na het installeren van de één of andere gratis software (muziek of video spelers, recorders, PDF makers, etc.). Het programma komt in een bundel en wordt toegevoegd zonder je toestemming. Het Search.tvnewtabsearch.com virus richt zich op het promoten van gesponsorde sites, maar het doet dit via oneerlijke methodes. Meer nog het vormt een risico voor de veiligheid van je computer en kan zelfs je privacy schenden.

Om het Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, bijvoorbeeld, Spyhunter of StopZilla.

Over het Search.tvnewtabsearch.com virus

De Search.tvnewtabsearch.com pagina ziet er net zo uit als de meeste andere zoekmachines. Het bevat zelfs een paar snelkoppelingen naar Facebook, je e-mail, Instagram, Youtube, Amazon en andere populaire sites. De meeste gebruikers klagen echter dat het hun vorige zoekmachine vervangen heeft zonder hun toestemming hiervoor te vragen en het zelfs terug verschijnt als ze proberen om een andere startpagina in te stellen. Het ergste is dat Search.tvnewtabsearch.com niet in staat is om betrouwbare resultaten te tonen. In plaats hiervan somt het een boel gesponsorde sites op in je zoekresultaten.

Wees voorzichtig met deze pagina. Als het je startpagina vervangen heeft, gebruik het dan onder geen beding om te surfen. De kans is groot dat het Search.tvnewtabsearch.com virus zal proberen om je naar potentieel gevaarlijke sites te leiden. Het is ten zeerste aangeraden om het te verwijderen en een betrouwbare zoekmachine te gebruiken. Om meer te weten te komen over hoe het Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen, moet je de handleiding onder dit artikel volgen of een volledige systeemscan uitvoeren met een anti-malware programma.

De distributiemethodes van het Search.tvnewtabsearch.com virus

Zoals reeds vermeld komt het Search.tvnewtabsearch.com virus gebundeld met freeware. Telkens je de één of andere gratis toepassing installeert, moet je zorgvuldig zijn installatiestappen volgen en het vervangen van je startpagina met onbekende pagina’s of het installeren van bijkomende programma’s die je niet kent, weigeren. Veel gebruikers maken dezelfde fout en klikken gewoon op de “Volgende” knop om hun installatie te voltooien. Op deze manier kunnen ze wat vooraf geselecteerde opties missen die aangeven dat je de instellingen van je browser gaat wijzigen of dat je andere gratis programma’s gaat installeren. Daarom moet je steeds kiezen voor de Aangepaste installatie en voorzichtig zijn met elke installatie stap.

Als één van je browsers reeds gegijzeld werd, verwijder dan het Search.tvnewtabsearch.com virus zonder aarzelen. Hieronder vind je een handleiding over hoe je dit manueel kan doen. Zorg ervoor dat je elke stap voltooid en verwijder het Search.tvnewtabsearch.com virus uit elke aangetaste browser. Als je wilt kan je ook voor de automatische verwijdering gaan. Deze is makkelijker en sneller. Bovendien is een goede anti-malware ook een geweldig preventie middel om gelijkaardige zaken te.Automatische tools Search.tvnewtabsearch.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tvnewtabsearch Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van het Search.tvnewtabsearch.com virus

Hoe tvnewtabsearch virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Search.tvnewtabsearch.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan tvnewtabsearch virus en gerelateerde parasieten als Search.onesearch.org virus , Search.searchdirma.com virus , Search.getmaps.co virus , Search.yourradionow.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Search.tvnewtabsearch.com virus van uw browsers

  Top Hoe Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan tvnewtabsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Search.tvnewtabsearch.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met tvnewtabsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Search.tvnewtabsearch.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de tvnewtabsearch virus van de lijst.

Hoe Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Search.tvnewtabsearch.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan tvnewtabsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Search.tvnewtabsearch.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Search.tvnewtabsearch.com virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Search.tvnewtabsearch.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder tvnewtabsearch virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Search.tvnewtabsearch.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Search.tvnewtabsearch.com virus

 
Processen:

 

Search.tvnewtabsearch.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 13, 2016 19:18, maart 13, 2016 19:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *