Ufirstpage.com - Hoe Te Verwijderen?

 

Ufirstpage.com is een vervelende browser hijacker die de instellingen van je browser kan wijzigen en ook andere schade kan aanrichten. Als je ontdekt hebt dat je pc geïnfecteerd werd met deze malware, maar je wee niet wat nu te doen dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe Ufirstpage.com te verwijderen, hetzij handmatig of automatisch, de keuze is volledig aan jou.

Als je een onervaren computergebruiker bent, bevelen we je aan om te kiezen voor een automatische verwijdering. Dit is snel en gemakkelijk – alles wat je moet doen is een betrouwbar anti-malware toepassing downloaden, zoals SpyHunter of Reimage, deze installeren en er een volledige systeemscan mee uitvoeren. Beide toepassingen zouden Ufirstpage.com automatisch moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook je computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst, het loont dus de moeite het te laten staan. Indien je dit wenst kan je natuurlijk ook andere anti-malware software gebruiken.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wil downloaden, kan je Ufirstpage.com ook handmatig verwijderen. Dit proces kan echter ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding gemaakt voor het handmatig verwijderen van Ufirstpage.com om je hierbij te helpen – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig Ufirstpage.com te verwijderen.

Als je problemen ondervond bij het verwijderen, vraag dan gerust om hulp in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je te voorzien van de nodige assistentie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Ufirstpage.com moet je dit artikel verder lezen.

Over de Ufirstpage.com browser hijacker

Hoewel Ufirstpage.com op zichzelf niet erg gevaarlijk is, raden we toch aan het te verwijderen. Het kan je wat ongewenste cyberveiligheid schade opleveren, zoals andere virussen die je pc infiltreren.

Zodra het zich op je pc bevindt zal Ufirstpage.com de browsers aanvallen en wat instellingen wijzigen, zoals je startpagina of standaard zoekmachine. Dus zal je, bij het openen van de browser, de Ufirstpage.com website te zien krijgen i.p.v. deze die je ingesteld had.

Het ziet eruit als een normale zoekmachine, maar dit is een foutief beeld en je mag het niet gebruiken. Ufirstpage.com gebruikt de yandex zoekmachine – het Russische equivalent van Google. Ufirstpage.com zelf heeft dus geen zoekrobot, het leid je gewoon om naar deze Russische zoekmachine.

Hackers hebben Ufirstpage.com ontworpen om geld te verdienen aan het tonen van advertenties aan gebruikers met een geïnfecteerde computer. Dit is waarom Ufirstpage.com ook gecategoriseerd kan worden als een adware. Het zal je browsers overspoelen met allerlei advertenties in verschillende vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuwe tab of venster geopend worden met daarop een advertentie.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Ufirstpage.com op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep en proberen ze gewoon je aandacht te trekken op je erop te laten klikken. We raden af dit te doen.

Als je klikt op een advertentie die getoond wordt door Ufirstpage.com zal je worden omgeleid naar een site die mogelijk eigendom is van cybercriminelen – hackers of scammers. Het bezoeken van sites zoals dit kan resulteren in infecties door andere malware. Als je bovendien besluit om hier iets te kopen, kan je gescammed worden of zelfs je persoonlijke en zeer gevoelige data verliezen.Automatische tools Ufirstpage.com verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ufirstpage.com files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Ufirstpage.com virus

Hoe Ufirstpage.com te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ufirstpage.com installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ufirstpage.com en gerelateerde parasieten als Yandex bar , Start-search.com virus , Search.installmac.com , Websearch.simplesearches.info virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ufirstpage.com van uw browsers

  Top Hoe Ufirstpage.com te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ufirstpage.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Ufirstpage.com te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ufirstpage.com of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ufirstpage.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Ufirstpage.com virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Ufirstpage.com van de lijst.

Hoe Ufirstpage.com te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ufirstpage.com en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ufirstpage.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Ufirstpage.com verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ufirstpage.com van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Ufirstpage.com te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Ufirstpage.com en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Ufirstpage.com, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ufirstpage.com

 
Processen:
 

Ufirstpage.com schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 31, 2017 08:17, januari 31, 2017 08:17
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *