Ultimate Search Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Ultimate Search Virus is een browserkaper die infiltreert in willekeurige computer die in een bundel met gratis software zitten die je van het internet kan halen. Het programma wijzigt de instellingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome en kan de gebruikers veel ongemak bezorgen. Het wijzigt uw startpagina en standaard zoekmachine naar ultimate-search.net ondanks dat u zelf eerder voor andere websites heeft gekozen.

De webpagina lijkt op een reguliere zoekmachine maar wanneer een zoekoptie invoert zult u zien dat het vooral gesponsorde webpagina’s toont in uw zoekresultaten. Daarnaast toont het verschillende advertenties die vanuit het niets verschijnen. Als u op eentje klikt zult u omgeleid worden naar onbekende websites waar u zelfs gevaar loopt uw computer te besmetten.

Daarnaast slaat Ultimate Search Virus informatie over uw surfgedrag op en verschaft het zichzelf toegang tot uw gebruikersnamen, wachtwoorden en andere gevoelige informatie. Op deze manier schendt het programma uw privacy. Als het deze gegevens naar andere partijen doorstuurt kunt u onplezierige consequenties ervaren.

U moet goed opletten wanneer een software vanaf het Internet installeer. Controleer altijd of het programma extra toepassingen bevat. Als u niet vertrouwd bent met de toepassingen, geef dan niet uw akkoord om ze te installeren. U moet ook altijd de optie Aangepaste Installatie kiezen zodat u kunt zien welke programma’s in de bundel zitten samen met het hoofdprogramma.

Verwijder Ultimate Search virus from van uw computer zodra u het aantreft op uw PC. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals spyhunter en elimineer deze slecht software direct. Daarna moet u uw browserinstellingen handmatig terugzetten. Vergeet niet om uw startpagina en zoekmachine te wijzigen. Hieronder vindt u de instructies om handmatig het Ultimate Search virus te verwijderen:

Allereerst moet u het verwijderen in het Configuratiescherm in de programma lijst met Wijzigen/Verwijderen. Het wordt aanbevolen ALLE programma’s te verwijderen die geïnstalleerd zijn op de datum dat de problemen zijn begonnen. Sommige versies van dit virus installeert software die het wijzigen van de instelling blokkeert. Om deze te identificeren kan het handig zijn om uw systeem met spyhunter of een ander betrouwbaar anti-spywaretool te scannen. Daarna kunt u alle extensies verwijderen en de instellingen van uw browsers herstellen.

Hoe het Ultimate Search virus uit Internet Explorer te verwijderen:

 1. Klik het pijltje rechts van het zoekveld
 2. Doe het volgende: Bij IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, Bij ie7 klik op wijzig zoek standaard
 3. Verwijder de link ultimate-search.net uit de lijst

Hoe het Ultimate Search virus uit Firefox te verwijderen:

 1. Voer “about:config” in in het url-veld. De instellingenpagina wordt nu geopend
 2. Type “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 3. Type “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 4. Type “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 5. Zoek naar ‘browser.newtab.url’. Klikt met de rechtermuisknop en reset. Dit garandeert dat de zoekpagina niet in elke nieuwe tab wordt geopend.
 6. Als de instellingen automatisch terug ingesteld worden en de scan met het anti-malwareprogramma schoon terug komt: Sluit Firefox, open de bestandverkennen en voer %AppData% in de adresbalk in. Voer user.js in in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, wijzig de naam en start Firefox opnieuw op. U moet nu de bovenstaande stappen nogmaals herhalen.

Hoe het Ultimate Search virus uit Google Chrome te verwijderen:

 1. Klik op het pictogram van de drie horizontale lijnen in de taakbalk van de browser.
 2. Selecteer Instellingen.
 3. Selecteer Instellingen → Zoekmachines Beheren.
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst.
 5. Ga terug naar Instellingen. Na het opstarten opent u een lege pagina (u kunt nu ook de ongewenste pagina’s uit de link naar uw beginscherm verwijderen).

Automatische tools Ultimate Search virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ultimate Search Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Ultimate Search virus

 
Processen:
Bestanden:
 

Ultimate Search virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
augustus 28, 2013 18:09, augustus 28, 2013 18:10
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *