Uncheckit Ads - Hoe Te Verwijderen?

 

Voor computer beveiliging amateurs, lijkt het gebruiken van een entiteit die de installatieprocedures afhandelt een enkele reis naar ontspanning. De Uncheckit toepassing lijkt wel een soort predikant, die het voorkomen van het betreden van je pc door bijkomende programma’s beloofd en je waarschuwt als ze er op de één of andere manier toch in slagen.

Over Uncheckit Ads

Meer ervaren onderzoekers hebben wat argumenten om te twijfelen aan de zogenaamde Uncheckit redder. Het werd opgericht om een beschermer te zijn tegen potentieel ongewenste toepassingen (POT) maar wat als het nu eens deel uitmaakte van deze dubieuze clan en zich in de groep van advertentie-ondersteunde software (adware) bevind? Dat zou betekenen dat het programma soms zijn voornaamste doel niet uitvoert en de lijst van aanbevolen software onveranderd blijft aangezien niemand weerstand biedt. Er zijn echter gevallen waarin het zijn voornaamste doel vervuld en je systeem beschermt tegem besmetting. Zoals we reeds vermeld hebben kan deze “system-saving” modus niet steeds worden ingeschakeld en kan het hiaten hebben. Het is, tenslotte, een gratis programma wat dus betekent dat 100% succes niet kan worden gegarandeerd.

Advertenties van Uncheckit zullen een last worden die je continu op je schouders draagt. Het is één van de negatieve neveneffecten van dit medicijn tegen POT. Ironisch genoeg kan de Unchekit adware kwaadaardige infecties veroorzaken door het laten verschijnen van promoties zonder de toestemming van gebruiker. Deze Uncheckit Ads zullen constant duistere software of updates voor je reeds bestaande programma’s willen opdringen. God helpe mocht je één van deze aangeboden producten downloaden en beginnen te lijden onder een ernstige malware infectie die enkel opgelost kan worden door een gespierd anti-malware.

Bovendien gaat er zich nog een ander niet voorgeschreven eigenschap voordoen: omleidingen naar webpagina’s, die samenwerken met de Uncheckit adware. Sommige van deze sites kunnen gecontroleerd worden door derden en enkel opgericht zijn voor het infecteren van systemen met kwaadaardige toepassingen.

In het algemeen blijkt de Uncheckit adware niet zo’n veilig hulpmiddel te zijn aangezien het ook je persoonlijke info en surfgeschiedenis kan traceren, ook al zegt het dit niet te doen.

De distributiemethodes van Uncheckit Ads

Als je gelokt werd door Uncheckit.com en deze gratis toepassing niet handmatig downloadde, kan de adware je onverwachts besprongen hebben. Het gebruikt namelijk dezelfde distributiemethode als deze die het oorspronkelijk probeert te voorkomen. De installatie van gratis software wordt vaak beïnvloed door hackers. Zij vullen de overbodige sectie die men de lijst van aanbevolen software noemt. Deze somt alle programma’s (meestal POT) op die automatisch geïnstalleerd worden als je kiest voor de standaard setup. De Uncheckit toepassing wordt verondersteld op dit moment in te grijpen en alles in deze lijst te deselecteren. Dit kan je echter probleemloos zelf doen als je kiest voor de aangepaste installatiemethode.

Installeer legitieme anti-malware tools om jezelf te beschermen tegen directe en stiekeme aanvallen. SpyHunter, StopZilla of Malwarebytes zal dit ongedierte genadeloos vernietigen. Er is ook een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor Uncheckit.Automatische tools Uncheckit Ads verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Uncheckit Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Uncheckit Ads

Hoe Uncheckit Ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Uncheckit Ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Uncheckit Ads van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Uncheckit Ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Uncheckit Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Uncheckit Ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Uncheckit Ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast Uncheckit Ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Uncheckit Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Uncheckit Ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Uncheckit Ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Uncheckit Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Uncheckit Ads verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Uncheckit Ads van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Uncheckit Ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Uncheckit Ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Uncheckit Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Uncheckit Ads schermafbeeldingen

 
     
 
 
november 18, 2016 07:25, november 18, 2016 07:25
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *