UNiDealse - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
Andere namen: UniDeeallsi
 

UNiDealse kan een handige applicatie lijken op het eerste zicht, maar het is enkel en alleen een kwaadaardig programma dat u best niet geïnstalleerd houdt op uw computer. Het is gelijkaardig aan andere adware – het geeft advertenties weer in al uw webbrowsers.

Indien u hebt opgemerkt dat uw computer is geïnfecteerd, wacht u best niet langer maar moet u de nodige acties ondernemen om zich te ontdoen van deze vervelende applicatie. Het kan manueel of automatisch worden verwijderd. De gemakkelijkste methode is automatisch, dus we raden dit aan als u geen eerdere ervaring heeft in het elimineren van cyberinfecties. Download en installeer een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel zoals SpyHunter of StopZilla en scan uw computer ermee. Het zal de bedreiging detecteren en voorgoed elimineren in enkele seconden. Ook zal zo’n hulpmiddel uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is handig om geïnstalleerd te houden op uw pc. Ook kan u andere anti-malware software gebruiken naar uw keuze.

De verwijdering kan ook manueel worden uitgevoerd als u dat wenst. We hebben een handleiding ontwikkeld voor het stap-voor-stap verwijderen van UNiDealse om u te assisteren in dit ingewikkelde proces. Scrol naar beneden en u zal het aan het eind van dit artikel terugvinden. Volg alle stappen aandachtig en u zal in staat zijn om de infectie zelf te elimineren. Maar zelfs wanneer u UNiDealse manueel verwijdert, raden we u aan om uw computer achteraf te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma. De adware kan namelijk andere infecties infiltreren in uw systeem en ook deze moeten worden verwijderd.

Als u vragen heeft over dit onderwerp, dan kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Indien u meer te weten wil komen over de specifieke kenmerken van UNiDealse, leest u gerust verder.

Over de UNiDealse adware

De makers van deze adware beschrijven het als een handig hulpmiddel dat gebruikers zou moeten helpen om tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen door het tonen van verscheidene commerciële links, coupons en aanbiedingen. Maar zo werkt het niet in de realiteit.

Alle aanbiedingen weergegeven door UNiDealse komen voor in de vorm van webadvertenties zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst of contextuele advertenties. Ze verschijnen op willekeurige momenten, dus het is zeer storend. Daarenboven is het ook kwaadaardig – als u op zo’n advertentie van UNiDealse klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en uw geld verliezen.

Het is een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers zoals Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox of Safari. Het kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Zoals u al kan weten, worden ze geband van legitieme advertentienetwerken zoals Google en Facebook. Daarom gebruiken ze adware zoals deze om webverkeer naar hun websites te leiden. Dus als u UNiDealse geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken en dat is gevaarlijk.

Een ander ongewenst attribuut van deze malware is de verzameling van gegevens. Eens geïnstalleerd, zal het informatie verzamelen over uw browsergewoonten, zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadressen. Derden gebruiken deze informatie voor marketing doeleinden. Hun advertenties worden aangepast aan de hand van de verzamelde data. Zo worden ze relevanter en aantrekkelijker voor de gebruiker, en stijgt de kans dat men erop zal klikken. Dat is het hoofddoel van UNiDealse want z’n makers worden betaald voor elke klik.

Distributiemethoden van UNiDealse

Als u een bepaalde gratis applicatie downloadt van een onbetrouwbare website en installeert, bestaat de kans dat UNiDealse mee geïnstalleerd zal worden zonder u daarover te waarschuwen. Daarom moet u zeer voorzichtig zijn tijdens de installatie van gratis software.

Sla nooit stappen over en lees alles steeds aandachtig. Kies voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u alle mogelijke opties te zien krijgen en aanpassingen kunnen maken. Het lezen van de algemene voorwaarden is ook een goed idee. Als u opmerkt dat additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder dat u daarover op de hoogte was, sta z’n installatie dan niet toe want het is mogelijks UNiDealse of een ander ongewenst programma.Automatische tools UNiDealse verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected UNiDealse files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele eliminatie van UniDealse advertenties

Hoe UniDeeallsi te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals UNiDealse installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan UniDeeallsi en gerelateerde parasieten als Coupextensionz , SpeedMaxPc , Browser Information .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder UNiDealse van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan UniDeeallsi en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan UNiDealse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top UniDeeallsi verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan UNiDealse. Klik op het icoon met de prullenbak naast UniDeeallsi of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan UNiDealse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top UniDeeallsi verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan UNiDealse of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met UniDeeallsi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe UNiDealse verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou UNiDealse van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top UniDeeallsi verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij UNiDealse. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met UniDeeallsi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 20, 2015 08:46, maart 20, 2015 08:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *