UpdateLearn.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

UpdateLearn.com popup is een bogus bericht dat u waarschuwt dat uw huidige versie van Java, Flash Player, Media Player of een ander programma achterhaald is en het raadt u aan om een nieuwere versie te uploaden. Blijf weg van dit bericht omdat het eigenlijk een potentieel ongewenst programma op uw computer probeert te installeren, zoals AwesomeHP, Sweet-Page, Delta Search, etc. of het adverteert verscheidene gesponsorde links. 

UpdateLearn.com pop-up wordt vertoont op computers die al geïnfecteerd zijn met een adware of een browser plug-in. Deze ongewenste toepassingen worden verspreid tijdens de installatie van andere programma’s. Ze vereisen geen enkele toestemming van de gebruiker om geïnstalleerd te worden, maar kunnen vermeden worden. U moet alleen oplettender zijn met waar u mee akkoord gaat bij het downloaden en er voor zorgen dat u op de hoogte bent van de veranderingen het kan maken op uw computer. Het is van groot belang dat u de algemene voorwaarden leest voordat u op “Installeren” klikt, zelfs als het een bekende applicatie is. Zorg ervoor dat alle ongewenste toepassingen automatisch worden geïnstalleerd en als u de vakjes niet de-selecteert zult u advertenties en vergelijkbare irritante zaken ondervinden. 

Als u een UpdateLearn.com pop-up heeft ontvangen en het is u gelukt om het te sluiten, kunt u er zeker van zijn dat het elke keer weer opnieuw vertoont zal worden. Bovendien, deze pop-ups kunnen u meenemen naar onveilige websites waar een Trojan, rootkit of een andere infectie op uw computer gezet kan worden. Het laat uw computer open voor vele bedreigingen en het compliceert uw online surfen. 

Het wordt aanbevolen om UpdateLearn.com pop-ups en ieder ongewenst programma dat mogelijk de reden kan zijn dat u deze berichten ontvangt te verwijderen. Scan uw systeem met Spyhunter, Stopzilla of een ander gerenommeerd programma dat u vertrouwt. Deze zullen UpdateLearn.com pop-ups eenvoudig verwijderen. Vergeet niet om uw anti-spyware naar de nieuwste versie bij te werken om detectie en verwijdering van de meest recente ongewenste programma’s te waarborgen.

Gebruik configuratiescherm om de voornaamste UpdateLearn.com pop-up componenten te verwijderen:

 1. Ga naar configuratiescherm op Windows XP/Vista/7: Start -> Configuratiescherm, Toevoegen/Verwijderen Programma’s. Op Windows 8 voer Configuratiescherm in zoekvak. Wellicht moet u bevestigen dat u de gebruiker bent van deze computer.
 2. Wij raden aan om Yontoo, WebCake, alle “besparingen” of “waardebon” gerelateerd te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kunnen een goed idee geven welke programma’s u ook moet verwijderen. 
 3. Sluit configuratiescherm

Verwijder UpdateLearn.com pop-up van Internet Explorer:

 1. Klik Wench pictogram->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Toolbars en extensies. Verwijder alles dat u niet herkent EN niet is gemaakt door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de opties.

Verwijder UpdateLearn.com pop-up van Firefox:

 1. Voer about:addons in URL veld.
 2. Ga naar Extensies en Addons lijst, verwijder die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, verwijder deze.
 3. Optioneel, Reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> probleemoplossing Informatie -> vervolgens Reset Firefox.

Verwijder UpdateLearn.com pop-up van Chrome:

 1. Voer chrome://extensies in url veld.
 2. Ga naar extensies lijst en verwijder de items die u niet nodig heeft. U kunt ze tijdelijk ongeschikt maken. 
 3. Start Chrome opnieuw.
 4. Optioneel, kunt u gaan naar chrome://instellingen, klik Geavanceerde instellingen, scroll naar de lijst onderaan en klik Reset browser instellingen.

OPMERKING: 

Als u een extensie heeft gevonden die niet verwijderd kan worden van uw browser, moet u deze vanuit configuratiescherm verwijderen of met een antimalware programma (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma verwijderaars (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools UpdateLearn.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected UpdateLearn.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
maart 24, 2014 07:46, maart 24, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *