VAFMusic Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

VAFMusic toolbar staat ook bekend als VAF Toolbar en het is een toevoeging die geïnstalleerd kan worden samen met de VAFMusic muziekspeler. Dit programma is gratis te downloaden en om het te bekostigen wordt het daarom vaak verspreid door andere partijen in bundels met advertenties. Wanneer u de Algemene Voorwaarden van VAFMusic leest, kunt u het duidelijk zien:

Wij kunnen ook (i) wijzigingen in de startpagina van uw browser aanbrengen; (ii) uw standaardzoekmachine wijzigen; en (iii) software waarvan wij de eigenaar zijn of software van onze partners kunnen advertenties in de toepassing bevatten.

Het betekent dat nadat u de software geinstalleerd heeft uw startpagina, standaardzoekmachine en elke nieuw tabblad dat u opent wordt vervangen door gesponsorde pagina’s. U zult ook veel meer advertenties dan normaal tegenkomen. Let op dat het verwijderen van de VAFMusic toolbar en/of VAFMusic muziekspeler de omleidingen en advertenties niet zal stoppen omdat het gebundeld is met adware en browserkapers zoals de SweetIM Toolbar of de Incredibar Toolbar.

Een handmatige verwijdering van de VAFMusic toolbar en andere ongewenste toepassingen die in een bundel komen wordt alleen aangeraden wanneer u voldoende kennis over computers heeft zodat u niet per ongeluk belangrijke bestanden van uw computer verwijderd. Wij adviseren u om speciaal ontwikkelde programma’s te gebruiken zoals Spyhunter om adware van uw PC te verwijderen. Let op dat de VAFMusic toolbar zelf geen malware is en daarom zullen niet alle anti-virusprogramma’s het als een bedreiding bestempelen. Wanneer u een verwijderingsprogramma gebruikt, controleer dan voor het gebruik of het de functie heeft om adware en browserkapers op te sporen.

Verwijderingsinstructies voor de VAFMusic toolbar:

  1. Scan uw computer met een anti-malwareprogramma dat adware en browserkapers kan verwijderen. Wij raden het programma Spyhunter aan.
  2. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en controleer of er onbekende toepassingen aanwezig zijn die aan de VAFMusic toolbar gerelateerd zijn. Als u er eentje ziet, verwijder deze dan. Het wordt ook aangeraden om andere toepassingen die op dezelfde dag geïnstalleerd zijn te verwijderen.
  3. Verwijder de toolbar uit al uw internetbrowsers:
    • Voor Internet Explorer: Ga naar “Extra” (of het tandwielpictogram voor Internet Explorer 9), -> “Invoegtoepassingen Beheren”. Zoek op de VAFMusic toolbar en schakel het uit.
    • Voor Google Chrome: Klik op het picrogram met drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser; ga naar “Instellingen” → “Extensies”. Als u extensies ziet die aan de VAFMusic toolbar zijn gerelateerd, klik dan op het prullenbakpictogram er naast.
    • Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Extra” → “Add-ons” → “Extensies”. Als u extenties ziet die aan de VAFMusic toolbar zijn gerelateerd, schakel ze dan uit.
  4. Controleer of uw startpagina en standaardzoekmachine gewijzigd zijn. Wanneer u een onbekend webadres ziet, vervang het dan met uw eigen zoals google.com.

Automatische tools VAFMusic Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected VAFMusic Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from VAFMusic Toolbar
     
 

Over de auteur

 
oktober 9, 2013 11:30, oktober 9, 2013 11:30
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *