View That Deal - Hoe Te Verwijderen?

 

View That Deal is een kwaadaardige applicatie die u beter niet geïnstalleerd houdt op uw systeem. Het wordt officieel geclassificeerd als een adware. Eens binnen, overspoelt het uw webbrowsers met verscheidene advertenties in allerlei vormen.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door dit virus of niet, want meestal worden de advertenties weergegeven door View That Deal gelabeld met een slogan “Ads by View That Deal” of “Brought to you by View That Deal”. Dus als u hebt opgemerkt dat dit gebeurt in uw webbrowser, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Indien u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van virussen als View That Deal, raden we u aan om dat automatisch uit te voeren. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma als Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en voer een volledige scan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Het zal de bedreiging meteen detecteren en verwijderen. Als uw computer is geïnfecteerd door andere gelijkaardige virussen, zal het ook deze detecteren en elimineren.

Als u verkiest om de verwijdering manueel uit te voeren, dan kan u een kijkje nemen in onze stap-voor-stap handleiding voor het handmatig elimineren van View That Deal onder dit artikel. We hebben het ontworpen om u te assisteren tijdens dit ingewikkelde proces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om View That Deal manueel en zelf te elimineren.

Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van View That Deal, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de View That Deal adware

View That Deal wordt dan wel beschreven als een handig hulpmiddel dat u zal helpen om zowel geld als tijd te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene coupons, deals en commerciële aanbiedingen; maar dat is niet de waarheid. Het probleem is dat al deze aanbiedingen in de vorm komen van vervelende webadvertenties als pop-up, pop-under, banner, in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen advertenties van View That Deal op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde producten aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen nep. Het is enkel een slimme truc om uw aandacht te winnen en u zo op de advertenties te laten klikken. We raden u niet aan om dat te doen.

Als u toch op een advertentie weergegeven door View That Deal klikt, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u iets probeert aan te kopen op die websites.

Distributiemethoden van de View That Deal adware

View That Deal reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met verscheidene software die u gratis kan downloaden van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert op uw computer, bestaat de kans dat View That Deal mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Daarom besteedt u best genoeg aandacht aan het installatieproces van gratis software en houdt u uw computer beschermd met een betrouwbare anti-malware applicatie.Automatische tools View That Deal verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected View That Deal files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van View That Deal Advertenties

Hoe View That Deal te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals View That Deal installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan View That Deal en gerelateerde parasieten als Ads by Rich Media View , Vi-view.com virus , Save as Deal Finder , Deal Dropper popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder View That Deal van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan View That Deal en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan View That Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top View That Deal verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan View That Deal. Klik op het icoon met de prullenbak naast View That Deal of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan View That Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top View That Deal verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan View That Deal of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met View That Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe View That Deal verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou View That Deal van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top View That Deal verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij View That Deal. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met View That Deal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
oktober 1, 2015 09:04, oktober 1, 2015 09:04
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *