WebSearch.ExitingSearch.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

WebSearch.ExitingSearch.info virus is een browser hijacker dat uw Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome kan infecteren. Het programma komt gebundeld met verschillende gratis software dat u kunt downloaden van internet. Veel gebruikers hebben e installatie ervan niet door omdat het niet wordt aangekondigd. Daarom, als u de installatie stappen niet volgt, zal u hoogstwaarschijnlijk eindigen met WebSearch.ExitingSearch.info virus op uw computer die wijzigingen aanbrengt op uw computer.

Als eerste, het programma vervangt uw startpagina en standaard zoekmachine zonder uw toestemming. Ondanks dat WebSearch.ExitingSearch.info er als een normale zoekmachine uitziet, promoot het tientallen commerciële websites. U zult tientallen gesponsorde links bij uw zoekresultaten zien, in plaats van diegene die relevant zijn voor uw zoekopdracht en willekeurige advertenties wanneer u aan het surfen bent op internet. Dit kan u irriteren Dit kan u irriteren wanneer u aan het surfen bent. Sinds dat WebSearch.ExitingSearch.info virus is geïnstalleerd gebruikmakend van misleidende methodes wordt het geclassificeerd als een potentieel ongewenst programma. 

Als u uw computer wilt beschermen voor dergelijke toepassingen, moet u beter opletten bij het downloaden van internet. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden leest van alle nieuwe toepassing die u installeert. Volg ook de installatie stappen en sta niet toe om wijzigingen aan uw browser toe te brengen of download geen andere software die u niet kent. 

Om WebSearch.ExitingSearch.info virus te verwijderen moet u gaan naar Configuratiescherm, Toevoegen/Verwijderen programmalijst en verwijder WebSearch.ExitingSearch.info en alles hieraan gerelateerd. Ook wordt het aanbevolen om ALLE programma’s die op dezelfde dag zijn geïnstalleerd te verwijderen. Enkele versies van deze hijacker installatie software blokkeert browser instellingen te wijzigen. Om deze te identificeren, scan met Spyhunter of een andere gerenommeerde antispyware toepassing. Vervolgens kunt u de extensies verwijderen en de instellingen van uw browser resetten. 

Hoe het WebSearch.ExitingSearch.info virus van Internet Explorer te verwijderen:

 1. Klik op de pijl rechts van het zoekvakje;
 2. Doe het volgende: op IE8-9 kies ‘Beheer zoekaanbieders’, op IE7 klik ‘Wijzig zoek instellingen’;
 3. Verwijder WebSearch.ExitingSearch.info.com van de lijst.

Hoe het WebSearch.ExitingSearch.info virus van Firefox te verwijderen:

  1. Voer in “about:config” in url balk. De instellingen pagina zal openen. 
  2. Typ in “Keyword.url” in zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  5. Zoek voor ‘browser.newtab.url’. Rechter muisklik & opnieuw instellen. Dit zal er voor zorgen dat de zoekpagina niet op elke pagina lanceert.
  6. Als de instellingen weer terugkeren en de anti-malware programma’s zijn schoon: sluit Firefox, open file explorer en voer in %AppData% in de adresbalk. Voer in “user.js” in zoekvak. Als het bestand bestaat, hernoem het en start Firefox opnieuw. U moet de stappen hierboven herhalen. 

Hoe het WebSearch.ExitingSearch.info virus van Google Chrome te verwijderen:

 1. Klik 3 horizontale lijnen pictogram op browser werkbalk;
 2. Selecteer Instellingen;
 3. Selecteer Basis ->Beheer Zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst;
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Start kies voor ‘open nieuwe pagina’ (u kunt ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools WebSearch.ExitingSearch.info virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ExitingSearch Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

WebSearch.ExitingSearch.info virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 25, 2014 06:46, maart 25, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *