Websearch.searchbomb.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Websearch.searchbomb.info virus is een browserkaper die de instellingen van de zoekmachines in de populairste browsers wijzigt naar hun eigen site. Deze website zal verschillende advertenties tonen in de zoekresultaten en zodoende commissie opstrijken wanneer er bezoekers op klikken. Dit soort zoekmachines kunnen de concurrentie niet aan gaat met populaire zoekmachines met betrekking tot kwaliteit en daarom gebruiken ze browserkapers. Het is vervelend en mogelijk zelfs gevaarlijk voor computergebruikers.

U kunt besmet raken met het Websearch.searchbomb.info virus door softwarebundels of valse filmbestanden van het internet te downloaden. Vaak bent u een ander programma aan het downloaden en wordt dit soort toepassingen ongevraagd toegevoegd. Vaak krijgt u zelfs helemaal niets nuttigs tijdens dit soort downloads en wordt u slechts opgescheept met awdware zoals in het geval van de Searchbomb malware.

Daarnaast zijn de meeste anti-virusprogramma’s kansloos tegen kapers zoals websearch.searchbomb.info. Vaak kunnen de programma’s de legitieme en schadelijke zoekmachines niet van elkaar onderscheiden. Ze verwijderen ook de ondersteuningssoftware niet die het verwijderen van de kapers bemoeilijkt. Anti-malwaresoftware werkt vaak beter. Goede voorbeelden zijn spyhunter en adwcleaner die dit soort oplichtingen eenvoudig kunnen verwijderen.

Als u Websearch.searchbomb.info handmatig van uw PC wilt verwijderen, volg dan de instructies uit dit artikel op. Ga eerst naar het Configuratiescherm en verwijderd alles dat aan safesaver of searchbomb gerelateerd is. Daarna kunt u onderstaande tips volgen:

Hoe U het Websearch.searchbomb.info virus uit Internet Explorer Kunt Verwijderen:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Websearch.searchbomb.info uit de lijst;
 4. Als de instellingen telkens hersteld worden, controleer dan het Configuratiescherm nogmaals voor malwaretoepassingen of scan het systeem met spyhunter

Hoe U het Websearch.searchbomb.info virus uit Firefox Kunt Verwijderen:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.
 6. Als de instellingen steeds weer hersteld worden en de scans met uw anti-malwareprogramma zijn schoon, doen dan het volgende: Sluit Firefox, open de Bestandsverkenner en typ %AppData% in de adresbalk. Typ: enter user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, wijzig dan de naam ervan en start Firefox opnieuw op. Herhaal de bovenstaande stappen.

Hoe U het Websearch.searchbomb.info virus uit Google Chrome Kunt Verwijderen:

 1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Websearch.searchbomb.info virus verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Searchbomb Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Websearch.searchbomb.info virus
     
 
 
november 27, 2013 12:33, november 27, 2013 12:33
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *