Websearch.searchsunmy.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Websearch.searchsunmy.info virus is een browserkaper die de instellingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome kan wijzigen. Het is een vervelende toepassing die de voorkeuren in uw browser wijzigt. Het programma stelt uw startpagina en standaardzoekmachine in als Websearch.searchsunmy.info en irriteert u tijdens het internetten. 

Allereerst zult u zien dat uw zoekresultaten veel gesponsorde links bevatten. Het Websearch.searchsunmy.info virus promoot een aantal commerciële websites en voegt deze toe aan de zoekresultaten. Op deze manier verhoogt het de bezoekersaantallen en zorgt tegelijkertijd voor veel problemen voor de computergebruikers. Zij worden namelijk steeds naar websites doorverwezen die totaal niet relevant zijn voor hun zoekopdrachten. 

Ook moet u weten dat het Websearch.searchsunmy.info virus cookies en andere technieken gebruikt om gegevens te verzamelen over uw internetgedrag. Later kan deze inforamtie gebruikt worden voor marketingdoeleinden en verkocht worden aan andere partijen. 

U moet het Websearch.searchsunmy.info virus van uw computer verwijderen zodra u het aantreft. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het uit de programmalijst. Het wordt aangeraden ALLE programma’s die geïnstalleerd zijn op de dag de problemen begonnen te verwijderen. Sommige versies van dit virus installeren software die ervoor zorgt dat u het programma niet kunt verwijderen. Om de adware op te sporen kunt u een scan uitvoeren met Spyhunter of een ander betrouwbaar anti-spywareprogramma. Daarna kunt u de extensies verwijderen en de instellingen van uw browsers herstellen. 

Hoe u de het Websearch.searchsunmy.info virus uit Internet Explorer verwijdert: 

1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;

2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;

3. Verwijder Websearch.searchsunmy.info uit de lijst. 

Hoe u het Websearch.searchsunmy.info virus uit Firefox verwijdert: 

1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;

2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.

6. Wanneer de instellingen steeds terug gaan en de scans met een anti-malwareprogramma niets opleveren, doe dan het volgende: Sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ %AppData% in de adresbalk. Typ user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, wijzig de naam dan en start Firefox opnieuw op. U moet bovenstaande stappen herhalen. 

Hoe u het Websearch.searchsunmy.info virus uit Google Chrome verwijdert: 

1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;

2. Kies Instellingen;

3. Kiest Instellingen → Zoekmachines Beheren;

4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;

5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Websearch.searchsunmy.info virus verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Searchsunmy Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Websearch.searchsunmy.info virus

 
Processen:
 

Websearch.searchsunmy.info virus schermafbeeldingen

 
     
 
 
januari 5, 2014 16:07, januari 5, 2014 16:08
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *