Websearch.soft-quick.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Websearch.soft-quick.info virus is een browserkaper dat geïnstalleerd kan worden op willekeurige computers in een freewarebundel. Het is een vervelend programma dat u stoort tijdens uw werkzaamheden op het internet met de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Eenmaal binnen wijzigt het de browserinstellingen en stelt het Websearch.soft-quick.info in als u startpagina en localmoxie.com als uw standaardzoekmachine.

Het programma wordt meestal geïnstalleerd op computers wanneer u gratis software van het internet downloadt. Vaak volgen computergebruikers de stappen tijdens het installatieproces niet nauwkeurig op en zo worden er automatisch extra programma’s toegevoegd zonder dat u er expliciet toestemming voor heeft gegeven. Zo krijgt het Websearch.soft-quick.info virus toegang tot vele computer.

Eenmaal binnen voegt het programma veel gesponsorde links toe aan uw zoekresultaten. Het promoot verschillende pagina’s om de bezoekersaantallen te verhogen. Ook probeert het Websearch.soft-quick.info virus gegevens over uw surfgedrag te verzamelen. Het slaat op welke websites u bezoekt en wat u op het internet bekijkt. Dit gedrag en de manier waarop het programma wordt geïnstalleerd hebben ervoor gezorgd dat Websearch.soft-quick.info als potentieel ongewenst programma is bestempeld.

Zodra u de sporen van deze kaper aantreft in uw browsers moet u het verwijderen. Ga eerst naar Configuratiescherm à Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het uit de lijst. Het wordt aangeraden om programma’s die op dezelfde datum als Websearch zijn geïnstalleerd te verwijderen. Sommige versies van het programma installeren software die de browserinstellingen steeds weer terugzet. Om dit op te sporen kunt u een scan uitvoeren met Spyhunter or of een ander betrouwbaar anti-spywareprogramma. Daarna kunt u de extensies verwijderen en de instellingen van uw browsers herstellen.

Het Websearch.soft-quick.info virus uit Internet Explorer verwijderen:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Websearch.soft-quick.info uit de lijst.

Het Websearch.soft-quick.info virus uit Firefox verwijderen:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuwe tabblad opent.
 6. Als de instellingen steeds terug worden gezet en de scans met een anti-malwareprogramma leveren niets op, doe dan het volgende: Sluit Firefox, open Windows Verkenner en voer %AppData% in de adresbalk. Typ enter user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, wijzig de naam dan en start Firefox opnieuw op. Herhaal bovenstaande stappen.

Het Websearch.soft-quick.info virus uit Google Chrome verwijderen:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen.
 3. Kies Instellingen à Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Websearch.soft-quick.info virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Soft-quick Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Websearch.soft-quick.info virus
     
 

Over de auteur

 
oktober 29, 2013 09:58, oktober 29, 2013 09:58
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *