WebVeil - Hoe Te Verwijderen?

 

WebVei kan er dan op het eerste zicht uitzien als een nuttig hulpmiddel, je mag het niet vertrouwen. Het staat geregistreerd als een adware, dus zodra het geïnstalleerd is zal het je overspoelen met verschillende advertenties in allerlei vormen.

Het is niet moeilijk om te zien dat je computer geïnfecteerd is met WebVei omdat meestal de advertenties die het toont het label “Advertenties door WebVei” of “Je gebracht door WebVei” hebben. Als je deze dus opgemerkt hebt op één van je browsers, kan je zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd is en je dit probleem moet oplossen.

Om WebVei snel en moeiteloos te verwijderen, raden we je aan om het automatisch te doen. Download gewoon een betrouwbare anti-malware software en scan er je computer mee. We raden je aan om Reimage, SpyHunter of Malwarebytes te gebruiken. Beide toepassingen zouden in een mum van tijd het virus moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd werd met andere virussen zal het deze ook detecteren en verwijderen.

Als je de voorkeur geeft aan de manuele verwijdering (zonder bijkomende anti-malware software) – scroll dan naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap WebVei manuele verwijderingshandleiding. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het ingewikkelde virus verwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel WebVei te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van WebVei moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de WebVei adware

Het werkt net als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan de meeste populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je pc zit zal WebVei verschillende advertenties tonen in allerlei vormen zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden.

We raden je af om te klikken op een advertentie die getoond wordt door WebVei omdat als je dit doet je onmiddellijk omgeleid zal worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

WebVei is net zoals een adverteer platform voor cyber criminelen. Aangezien ze verbannen werden van alle legale adverteer netwerken zoals Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je WebVei op je computer laat staan kunnen allerlei cyber criminelen je rechtstreeks bereiken op je browser en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de WebVei adware

WebVei wordt meestal verspreid in een bundel met andere freeware die je kan downloaden van op het internet. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook WebVei geïnstalleerd zal worden zonder dat je dit beseft. Om dit te vermijden dat dit gebeurt moet je het installatieproces van de freeware aandachtig volgen en je computer ten alle tijden beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools WebVeil verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected WebVeil files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van WebVei Advertenties

Hoe WebVeil te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals WebVeil installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan WebVeil en gerelateerde parasieten als Linkside , Addonjet , MyDownloadManager , Re-Markit .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder WebVeil van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan WebVeil en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan WebVeil, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top WebVeil verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan WebVeil. Klik op het icoon met de prullenbak naast WebVeil of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan WebVeil, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top WebVeil verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan WebVeil of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met WebVeil, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe WebVeil verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou WebVeil van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top WebVeil verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij WebVeil. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met WebVeil, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
januari 18, 2016 10:49, januari 18, 2016 10:49
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *