Window Frame - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Window Frame is een adware-type toepassing. Net zoals alle adware programma’s wordt het beschouwd als een POT – een potentieel ongewenste toepassing. De ontwerper van Window Frame, SuperWeb LLC, beweert dat de toepassing een prijs optimalisatie tool is, dat je voorziet van competitieve prijsaanbiedingen als je e-commerce sites (bv. Amazon, eBay) bezoekt. Dit is echter gewoon een reclame slogan.

Waarvoor is Window Frame Berucht

De Window Frame adware toont reclame op de webpagina’s die je bezoekt. De advertenties omvatten coupons, gemarkeerde sleutelwoorden (in-tekst advertenties), banners en pop-ups. Je kan ze makkelijk herkennen aan de slagzinnen: ‘‘Powered by Window Frame’’, ‘‘Brought to you by Window Frame’’, ‘‘RocketTab powered by Window Frame’’, ‘‘Ads by Window Frame’’ of ‘‘Related Search by Window Frame’’. Advertenties van Window Frame hebben de neiging zeer opdringerig te zijn en je zelfs beletten om de pagina te bekijken. Dit is echter niet het enige nadeel aan Window Frame advertenties.

Window Frame doet ook aan data verzameling. Zoals vermeld in het Privacy beleid van Window Frame, ‘‘We delen of verkopen enkel je niet persoonlijke info aan niet gerelateerde derden, wanneer we van mening zijn dat dit toegestaan is volgens dit Privacy. Bovendien kan het Bedrijf je persoonlijke info delen met het moederbedrijf, dochteronderneming of partners en dit zonder beperking’’. De info die door Window Frame ter beschikking gesteld wordt gaat van je meest bezochte sites, frequent bekeken pagina’s, zoekopdrachten tot je IP-adres enz. Wat mogelijk voor problemen kan zorgen is dat de getraceerde data niet enkel gebruikt kan worden voor het verbeteren van online reclame, maar ook voor kwaadaardige doeleinden als ze in de verkeerde handen terechtkomt. Dit kan gebeuren door het omleiden naar adverteer sites van derden met dubieuze inhoud. Deze sites kunnen het label van potentiele malware dragers die kunnen leiden tot een verdere malware infectie.

Window Frame Adware Infiltratie Technieken

De grootste kans om je computer te infecteren met de Window Frame Adware is via het onachtzaam installeren van freeware. Alle POT verbergen zich meestal in de Geavanceerde of Aangepaste installatie instellingen. Als je deze installatiestap overslaat, onderbreek je de optionele installaties niet. Dus zal je hoogst waarschijnlijk opgescheept worden met een POT zoals Window Frame.

De Window Frame add-onn zal tal van ongemakken veroorzaken, en nog maar te zwijgen over de negatieve impact op de prestaties van je systeem. Dit kan allemaal aangepakt worden door een professionele malware verwijdering software, welke SpyHunter en Malwarebytes is. Volg de hieronder staande begrijpelijke handleiding .Automatische tools Window Frame verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Window Frame files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Windows Frame Advertenties

Hoe Window Frame te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Window Frame installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Window Frame van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Window Frame en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Window Frame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Window Frame verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Window Frame. Klik op het icoon met de prullenbak naast Window Frame of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Window Frame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Window Frame verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Window Frame of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Window Frame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Window Frame verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Window Frame van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Window Frame verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Window Frame. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Window Frame, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
mei 30, 2016 13:18, mei 30, 2016 13:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *