Youfilejds.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Youfilejds.com is een adware die thuishoort in de categorie van adwares die nep beveiligingswaarschuwingen genereren. Deze pop-up adware wordt beschouwd als een tech support scam omdat het je niet alleen angst aanjaagt met nep beveiligingswaarschuwingen het zet je ook aan om een zogenaamde tech support te contacteren. Wij zouden liever zien dat je dit nummer niet belde om niet in ernstige problemen te raken.

Over de Youfilejds.com Adware

Youfilejds.com adware bloeit als een extensie voor alle vooraanstaande browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari. Het toont pop-ups die je waarschuwen dat je computer geïnfecteerd werd met malware en dringt erop aan de tech support te contacteren via het telefoonnummer +1-866-261-2971, wat zuur duur kan zijn. Als je deze scammers gelooft kan je nep beveiliging tools kopen die zelf je computer zullen infecteren.

Naast de nep beveiligingswaarschuwingen, biedt de Youfilejds.com pop-up je ook nep software updates aan, inclusief Flash Player updates en dergelijke. In dit geval wordt dezelfde tactiek gebruikt. Het probeert je te overtuigen dat je software veroudert is en geüpdate moet worden. Je kan misleid worden door zulke meldingen omdat verouderde software het primaire doelwit is van zulke kwaadaardige software kits als exploit kits. Het hebben van zulke kwetsbaarheden kan dus leiden tot het ‘‘tikkende bom’’ scenario. De waarheid is echter dat het Youfilejds.com programma zelf je computer zal besmetten met malware zoals andere adware of hijackware.

Hoe wordt de Youfilejds.com adware verdeeld?

Dit koppige adware programma werkt als een aanhangsel aan populaire gratis toepassingen zoals Flash Players, Video Players, Media Downloaders, etc. Als je dus, laat ons zeggen, een Flash Player download en installeert, kan je stiekem ook de Youfilejds.com POT (potentieel ongewenste toepassing) ontvangen. Het is dus een vereiste dat je het Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden leest van elk programma voor je een installatie uitvoert. Doorloop ook de installatiestappen niet snel, snel door steeds maar op Volgende te klikken, neem je tijd en kies voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie en deselecteer reeds aangevinkte installaties. Nu ben je klaar met een correcte installatie. Ken ook de potentiele gevaren van het volgen van dubieuze links (bv. torrents, etc.) en he klikken op verdachte advertenties.

Als je reeds het ongeluk had en de Youfilejds.com add-on is je pc reeds binnengedrongen, gebruik dan echte detectie toepassingen zoals SpyHunter of Reimage. Volg de onderstaande verwijderingsinstructies voor de Youfilejds.com pop-up.Automatische tools Youfilejds.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Youfilejds.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Youfilejds.com pop-up

Hoe Youfilejds.com popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Youfilejds.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Youfilejds.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Youfilejds.com popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Youfilejds.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Youfilejds.com popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Youfilejds.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Youfilejds.com popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Youfilejds.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Youfilejds.com popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Youfilejds.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Youfilejds.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Youfilejds.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Youfilejds.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Youfilejds.com popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Youfilejds.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Youfilejds.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
december 21, 2016 07:27, december 21, 2016 07:27
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *