Your Interests Now Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Het Your Interests Now wordt omschreven als een nuttige toepassing die je in staat zou moeten stellen om jouw stijl te vinden, inspiratie op te doen, knutsel ideetjes te zien en alle andere dingen waarvan je houdt te verkennen. Recente onderzoeken hebben echter aangetoond dat deze toepassing het label van malware (een adware, om wat specifieker te zijn) moet krijgen, dus is het aangeraden om het van je computer te verwijderen.

Deze infectie kan manueel of automatisch verwijdert worden, de keuze is aan jou. Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals dit, raden we aan om te kiezen voor de automatische methode. Het vraagt slechts een paar minuten van je tijd om een betrouwbare anti-malware toepassing te downloaden en te installeren en er je systeem mee te scannen. Voor deze taak raden wij het gebruik van Reimage, SpyHunter of Malwarebytes aan. Eén van deze toepassingen zal het virus in een mum van tijd detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je computer beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan.

Als je echter, om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je ook zelf, manueel Your Interests Now verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele Your Interests Now verwijdering handleiding gemaakt – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem eens. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel Your Interests Now te verwijderen.

Als je moeilijkheden ondervond bij het verwijderen, stel dan gerust je vraag in de onderstaande commentaar sectie. Als je meer wilt te weten komen over de specifieke eigenschappen van Your Interests Now lees dan dit artikel verder.

Over de Your Interests Now adware

Your Interests Now staat geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het verschillende advertenties tonen in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster geopend worden met daarop een advertenties.

Your_Interests_Now_adware_virus_remove

Advertenties die getoond worden door Your Interests Now duiken meestal op, op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je te laten klikken op één van deze advertenties. We raden je ten zeerste aan om dit niet te doen.

Als je klikt op een advertentie getoond door Your Interests Now zal er onmiddellijk een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden. Het is waarschijnlijk niet veilig om de website op dit nieuw tabblad of venster te gebruiken – adware promoot meestal allerlei cyber criminelen zoals hackers of scammers. Dit betekent dat als je een site bezoekt die gepromoot wordt door Your Interests Now, de kans bestaat dat je geïnfecteerd wordt met andere virussen of dat als je probeert om er iets te kopen je zelfs gescammed kan worden en je zuur verdiende centjes kan verliezen.

De distributiemethodes van de Your Interests Now adware

Your Interests Now kan je systeem binnenglippen als je de één of andere freeware download en installeert omdat het verspreid wordt in een bundel met gratis apps. I.e. als je het één of ander flash spelletje of een media speler download en installeert, kan men je vragen om wat additionele gratis software te installeren. Ga hier niet mee akkoord want het kan misschien wel Your Interests Now of een andere malware zijn die je niet op je systeem wilt aantreffen.Automatische tools Your Interests Now virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Your Interests Now Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Your Interests Now Advertenties

Hoe Your Interests Now virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Your Interests Now virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Your Interests Now virus en gerelateerde parasieten als Search.myinterestsxp.com virus , Govome Virus , Ihavenet redirect virus , Ad-type.google virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Your Interests Now virus van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Your Interests Now virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your Interests Now virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Your Interests Now virus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Your Interests Now virus. Klik op het icoon met de prullenbak naast Your Interests Now virus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your Interests Now virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Your Interests Now virus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Your Interests Now virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Your Interests Now virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Your Interests Now virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Your Interests Now virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Your Interests Now virus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Your Interests Now virus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Your Interests Now virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Your Interests Now virus

 
Processen:
 

Your Interests Now virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
december 14, 2015 11:57, december 14, 2015 11:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *