“Your PC Performance Is Poor” Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Your PC Performance is Poor popup is een bericht dat op uw computer verschijnt wanneer u op internet aan het surfen bent. Het kan op alle bekende browsers worden opgemerkt – Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Deze pop-up wordt veroorzaakt door een kwaadaardig programma dat probeert om ongewenste software op uw computer te installeren. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een adware of een potentieel ongewenst programma geïnstalleerd terwijl u iets aan het downloaden was van internet. 

Het is erg belangrijk om niet op Your PC Performance is Poor pop-up of een vergelijkbare advertentie te klikken. Als u er op klikt, gaat u akkoord om een adware of een ander kwaadaardig programma op uw computer te installeren. De meeste gebruikers eindigen met nieuwe werkbalken op hun browser (AwesomeHP, Sweet-Page, etc.) of waardebon gerelateerde adware programma’s (CouponBuddy, DreamDeal, etc.) dat nog meer ongewenste advertenties vertoont. 

Het doel van deze berichten is om uw surfgedrag te onderzoeken en om winst te maken door het vertonen van advertenties gebaseerd op uw interesses. Het is ook een manier om andere adware programma’s te verspreiden. De beste manier om advertenties zoals Your PC Performance is Poor pop-up te vermijden is om voorzichtiger te zijn bij het downloaden van internet. Lees altijd de algemene voorwaarden voordat u iets download en volg het installatie proces zonder enige stappen over te slaan. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om extra downloads te weigeren en om opties te veranderen die ongewenste wijzigingen aan uw systeem aanbrengen. 

Om Your PC Performance is Poor pop-up te verwijderen moet u uw systeem scannen met , of een ander gerenommeerd programma dat u vertrouwt. Deze zullen alle vervelende berichten eenvoudig verwijderen. Vergeet niet om uw anti-spyware naar de nieuwste versie bij te werken om detectie en verwijdering van de meest recente ongewenste programma’s te waarborgen.

Gebruik configuratiescherm om de voornaamste Your PC Performance is Poor pop-up componenten te verwijderen:

 1. Ga naar configuratiescherm op Windows XP/Vista/7: Start -> Configuratiescherm, dan Toevoegen/Verwijderen Programma’s. Op Windows 8 voer Configuratiescherm in zoekvak. Wellicht moet u bevestigen dat u de gebruiker bent van deze computer.
 2. Wij raden aan om Yontoo, WebCake, alle “besparingen” of “waardebon” gerelateerd te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals of kunnen een goed idee geven welke programma’s u ook moet verwijderen. 
 3. Sluit configuratiescherm

Verwijder Your PC Performance is Poor pop-up van Internet Explorer:

 1. Klik Wench pictogram->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Toolbars en extensies. Verwijder alles dat u niet herkent EN niet is gemaakt door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de opties.

Verwijder Your PC Performance is Poor pop-up van Firefox:

 1. Voer about:addons in URL veld.
 2. Ga naar Extensies en Addons lijst, verwijder die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, verwijder deze.
 3. Optioneel, Reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> probleemoplossing Informatie -> vervolgens Reset Firefox.

Verwijder Your PC Performance is Poor popup van Chrome:

 1. Voer chrome://extensies in url veld.
 2. Ga naar extensies lijst en verwijder de items die u niet nodig heeft. U kunt ze tijdelijk ongeschikt maken. 
 3. Start Chrome opnieuw.
 4. Optioneel, kunt u gaan naar chrome://instellinegn, klik Geavanceerde instellingen, scroll naar de lijst onderaan en klik Reset browser instellingen.

OPMERKING: 

Als u een extensie heeft gevonden die niet verwijderd kan worden van uw browser, moet u deze vanuit configuratiescherm verwijderen of met een antimalware programma (zoals , ) of programma verwijderaars (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools "Your PC Performance is Poor" popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected "Your PC Performance Is Poor" Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
maart 18, 2014 14:45, maart 18, 2014 14:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *