Your PC Ran Into A Problem Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Vince 1.5 is een kleine toepassing (ongeveer 30 KB) die de beveiligingsonderzoekers onlangs hebben ontdekt op het internet. Hoewel zo’n klein programma als onbeduidend kan worden beschouwd, adviseren wij je om niet in de val te lopen omdat het kan leiden tot gebrekkige veronderstellingen. VinCE 1.5 zal niet zijn bestaan zomaar onthullen; zijn activiteiten leiden tot ongemakken die niet snel terug te brengen zijn op een specifieke infectie. Dit schijnbaar kleine programma, wonende ergens in je mappen, is verantwoordelijk voor het weergeven van een nare scherm vergrendeler die het gebruik van je besmette apparaat zal blokkeren. Na het uitvoeren van de dagelijkse taken en het browsen, kan je het “Your PC Ran Into a Problem” scherm tegenkomen wat zal beweren dat je het systeem onmiddellijk moet herstarten als gevolg van wat fouten op het apparaat. Slachtoffers zullen getuige zijn van een toenemend percentage nummer dat zal worden uitgelegd als het “verzamelen van informatie over de fout”. Toch is dit geen echte boodschap en zeker niet afkomstig van betrouwbare bronnen. De VinCE infectie is de oorzaak van deze scherm vergrendeling en het is pakt zeer zeker de echte problemen niet aan.

Wat is het “Your PC Ran into a Problem” virus en hoe werkt het?

Zoals je misschien al hebt begrepen, veroordeel je jezelf, door geïnfecteerd te zijn met VinCE, tot het ontvangen van het “Your PC Ran Into a Problem” virus. Het gebruik van het apparaat zal worden geblokkeerd, en je enige mogelijke redding is de hulplijn die wordt vermeld in het bericht. Nadat je 1-888-523-2979 belt, wordt je verondersteld om de stop-code te geven: CRITICAL_PROCESS_DIED en de foutcode: 0x000AAAAA. Deze informatie wordt weergegeven op het scherm zodat het overtuigender overkomt voor het slachtoffer. Het verloop van het gesprek met de mensen achter dit “Your PC Ran Into a Problem” virus zal niet leiden tot enige legitieme oplossingen. Je zal waarschijnlijk worden geadviseerd om een softwaretoepassing te kopen. Echter, de mensen zullen je niet op de hoogte brengen dat VinCE deze kwestie heeft gegenereerd en zullen uitweiden over andere mogelijke redenen. Door de aankoop van het gepromote product of een systeem reddende code, verstrek je alleen financiële steun aan de hackers die deze misleidende boodschap construeerden.

Volgens de analyse van Vince, is de Program Files categorie de plaats waar het, het vaakst wordt gevonden. Je moet in staat zijn om een map met de naam “WinCE” te zien als het bedrieglijke programma je systeem is binnengedrongen. In deze map, zal je in staat zijn om het SBSCP.exe bestand, wat de bron is van het “Your PC Ran Into a Problem” scherm te zien. Als dit probleem zich voordoet, weigeren de aanbevelingen om deel te nemen aan een gesprek met de mensen achter de hulplijn. Hun belangrijkste doel is om je te misleiden en niets kan worden verkregen uit hun voorgestelde oplossingen. Herstart je apparaat en wanneer het systeem volledig lanceert, zorg je ervoor dat je een grondige systeemscan uitvoert met Reimage, [naam rev = Spyhunter] of Hitman om dit stiekeme virus van je systeem te halen.

Wat is de oorsprong van het “Your PC Ran Into a Problem” virus?

Het kan zijn dat VinCE je apparaat wist binnen te dringen tijdens een installatie van andere, niet-verwante producten. Freeware of shareware zijn opgemerkt als de belangrijkste bronnen voor deze infectie. Dat is de reden waarom het zeer raadzaam is om gebruik te maken van peer-to-peer downloads met de nodige voorzichtigheid. Bovendien, tijdens Setup Wizards of gratis programma’s, moet je altijd attent zijn op het feit of de app geen extra aanbiedingen bevat. Door een aanbevolen lijst van programma’s op te merken, krijg je de kans hun installatie te weigeren. Natuurlijk, moet je daarvoor de geavanceerde of aangepaste modi kiezen, zodat de installatie soepeler verloopt en niet meer gebruiksvriendelijk kan zijn.Automatische tools Your PC Ran Into a Problem virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected “Your PC Ran Into Problem” Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe “Your PC Ran Into Problem” virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Your PC Ran Into a Problem virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan “Your PC Ran Into Problem” virus en gerelateerde parasieten als Websearch.simplesearches.info virus , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Sogou virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Your PC Ran Into a Problem virus van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan “Your PC Ran Into Problem” virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your PC Ran Into a Problem virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Your PC Ran Into Problem” virus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Your PC Ran Into a Problem virus. Klik op het icoon met de prullenbak naast “Your PC Ran Into Problem” virus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your PC Ran Into a Problem virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Your PC Ran Into Problem” virus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Your PC Ran Into a Problem virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Your PC Ran Into Problem” virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Your PC Ran Into a Problem virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Your PC Ran Into a Problem virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top “Your PC Ran Into Problem” virus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Your PC Ran Into a Problem virus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Your PC Ran Into Problem” virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
januari 7, 2017 07:30, januari 7, 2017 07:30
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *