Your PC Ran Into a Problem virus - Hoe te verwijderen

Your PC Ran Into a Problem virus

Vince 1.5 is een kleine toepassing (ongeveer 30 KB) die de beveiligingsonderzoekers onlangs hebben ontdekt op het internet. Hoewel zo’n klein programma als onbeduidend kan worden beschouwd, adviseren wij je om niet in de val te lopen omdat het kan leiden tot gebrekkige veronderstellingen. VinCE 1.5 zal niet zijn bestaan zomaar onthullen; zijn activiteiten leiden tot ongemakken die niet snel terug te brengen zijn op een specifieke infectie. Dit schijnbaar kleine programma, wonende ergens in je mappen, is verantwoordelijk voor het weergeven van een nare scherm vergrendeler die het gebruik van je besmette apparaat zal blokkeren. Na het uitvoeren van de dagelijkse taken en het browsen, kan je het “Your PC Ran Into a Problem” scherm tegenkomen wat zal beweren dat je het systeem onmiddellijk moet herstarten als gevolg van wat fouten op het apparaat. Slachtoffers zullen getuige zijn van een toenemend percentage nummer dat zal worden uitgelegd als het “verzamelen van informatie over de fout”. Toch is dit geen echte boodschap en zeker niet afkomstig van betrouwbare bronnen. De VinCE infectie is de oorzaak van deze scherm vergrendeling en het is pakt zeer zeker de echte problemen niet aan.

Wat is het “Your PC Ran into a Problem” virus en hoe werkt het?

Zoals je misschien al hebt begrepen, veroordeel je jezelf, door geïnfecteerd te zijn met VinCE, tot het ontvangen van het “Your PC Ran Into a Problem” virus. Het gebruik van het apparaat zal worden geblokkeerd, en je enige mogelijke redding is de hulplijn die wordt vermeld in het bericht. Nadat je 1-888-523-2979 belt, wordt je verondersteld om de stop-code te geven: CRITICAL_PROCESS_DIED en de foutcode: 0x000AAAAA. Deze informatie wordt weergegeven op het scherm zodat het overtuigender overkomt voor het slachtoffer. Het verloop van het gesprek met de mensen achter dit “Your PC Ran Into a Problem” virus zal niet leiden tot enige legitieme oplossingen. Je zal waarschijnlijk worden geadviseerd om een softwaretoepassing te kopen. Echter, de mensen zullen je niet op de hoogte brengen dat VinCE deze kwestie heeft gegenereerd en zullen uitweiden over andere mogelijke redenen. Door de aankoop van het gepromote product of een systeem reddende code, verstrek je alleen financiële steun aan de hackers die deze misleidende boodschap construeerden.

Volgens de analyse van Vince, is de Program Files categorie de plaats waar het, het vaakst wordt gevonden. Je moet in staat zijn om een map met de naam “WinCE” te zien als het bedrieglijke programma je systeem is binnengedrongen. In deze map, zal je in staat zijn om het SBSCP.exe bestand, wat de bron is van het “Your PC Ran Into a Problem” scherm te zien. Als dit probleem zich voordoet, weigeren de aanbevelingen om deel te nemen aan een gesprek met de mensen achter de hulplijn. Hun belangrijkste doel is om je te misleiden en niets kan worden verkregen uit hun voorgestelde oplossingen. Herstart je apparaat en wanneer het systeem volledig lanceert, zorg je ervoor dat je een grondige systeemscan uitvoert met Reimage, [naam rev = Spyhunter] of Hitman om dit stiekeme virus van je systeem te halen.

Wat is de oorsprong van het “Your PC Ran Into a Problem” virus?

Het kan zijn dat VinCE je apparaat wist binnen te dringen tijdens een installatie van andere, niet-verwante producten. Freeware of shareware zijn opgemerkt als de belangrijkste bronnen voor deze infectie. Dat is de reden waarom het zeer raadzaam is om gebruik te maken van peer-to-peer downloads met de nodige voorzichtigheid. Bovendien, tijdens Setup Wizards of gratis programma’s, moet je altijd attent zijn op het feit of de app geen extra aanbiedingen bevat. Door een aanbevolen lijst van programma’s op te merken, krijg je de kans hun installatie te weigeren. Natuurlijk, moet je daarvoor de geavanceerde of aangepaste modi kiezen, zodat de installatie soepeler verloopt en niet meer gebruiksvriendelijk kan zijn.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Your Pc Ran Into A Problem Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Your Pc Ran Into A Problem Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-your-pc-ran-into-a-problem-virus

Removal guides in other languages

“Your PC Ran Into a Problem” virus (en) 
El virus “Your PC Ran Into a Problem” (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.