Search.yourspeedtestnow.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Search.yourspeedtestnow.com virus is een browser hijacker die als doel heeft gesponsorde sites te adverteren. Het duikt uit het niets op in je browser en nestelt zich als je standaard zoekmachine. Telkens je het gebruikt om te zoeken, zal het Search.yourspeedtestnow.com virus je veel gesponsorde links tonen tussen je normale zoekresultaten. De ontwerpers van deze hijacker maken winst telkens jij op een gesponsorde site klikt.

Om terug normaal te kunnen surfen moet je het Search.yourspeedtestnow.com virus uit je browsers verwijderen. We raden je aan om het systeem te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of StopZilla. De manuele verwijdering handleiding van het Search.yourspeedtestnow.com virus wordt onder dit artikel getoond.

Over het Search.yourspeedtestnow.com virus

Het Search.yourspeedtestnow.com virus kan Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en mogelijk ook minder populaire browsers overnemen. Het wordt verspreid in een bundel met allerlei freeware en shareware. Het programma wijzigt onmiddellijk de instellingen van je browser en vervangt je startpagina en standaard zoekmachine met Search.yourspeedtestnow.com.

Hoewel het er min of meer uitziet zoals een andere zoekmachine, probeert het Search.yourspeedtestnow.com virus gesponsorde sites te promoten en een partner inkomen te genereren. Het voegt tal van commerciële sites toe tussen je zoekresultaten en toont willekeurige advertenties tijdens het surfen op het net. Bovendien kan het programma een adware installeren die je surf geschiedenis registreert. Later kan deze data naar derden gestuurd worden en worden gebruikt voor het aanmaken van gepersonaliseerde advertenties of om gebruikers te betrekken bij andere marketing gerelateerde campagnes.

Je moet weten dat het Search.yourspeedtestnow.com virus ook kwaadaardige sites kan adverteren waar je systeem geïnfecteerd kan worden. Dit is nog een reden temeer om het zo snel mogelijk te verwijderen.

De distributiemethodes van het Search.yourspeedtestnow.com virus

Als je jezelf afvraagt waarom je startpagina en zoekmachine gewijzigd werden in Search.yourspeedtestnow.com, kunnen we dit makkelijk uitleggen. Je bent waarschijnlijk onbewust akkoord gegaan om dit te doen. Er is veel gratis software die je startpagina wijzigt tijdens zijn installatie. Daarom moet je heel voorzichtig zijn met wat je installeert. Kies steeds voor de Aangepaste optie als je iets gratis van op het internet installeert en weet dat je startpagina gewijzigd kan worden of dat het andere programma’s kan toevoegen. Volg elke installatiestap en deselecteer opties die aanbieden om je startpagina te veranderen in een onbekende site. Sta ook niet toe dat er extra programma’s toegevoegd worden, tenzij je zeker bent dat ze betrouwbaar en van nut zijn voor jou.

Als je browsers reeds aangetast werden, verwijder het Search.yourspeedtestnow.com virus dan zo snel mogelijk. Als je geen ervaring hebt met het oplossen van zulke problemen, raden we je aan om je systeem te scannen met een anti-malware programma en dit het Search.yourspeedtestnow.com virus automatisch laten verwijderen.Automatische tools Search.yourspeedtestnow.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Yourspeedtestnow Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van het Search.yourspeedtestnow.com virus

Hoe yourspeedtestnow virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Search.yourspeedtestnow.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Search.yourspeedtestnow.com virus van uw browsers

  Top Hoe Search.yourspeedtestnow.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan yourspeedtestnow virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Search.yourspeedtestnow.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Search.yourspeedtestnow.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met yourspeedtestnow virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Search.yourspeedtestnow.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de yourspeedtestnow virus van de lijst.

Hoe Search.yourspeedtestnow.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Search.yourspeedtestnow.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan yourspeedtestnow virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Search.yourspeedtestnow.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Search.yourspeedtestnow.com virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Search.yourspeedtestnow.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder yourspeedtestnow virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Search.yourspeedtestnow.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Search.yourspeedtestnow.com virus

 
Processen:
 

Search.yourspeedtestnow.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
december 21, 2015 11:45, december 21, 2015 11:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *