Feed.moviegoat.com - Hoe te verwijderen?

 

Verschijnt Feed.moviegoat.com als je startpagina telkens je een browser opent? Wel, dit betekent dat je computer geïnfecteerd werd met deze kwaadaardige toepassing en je dit moet oplossen. Je moet niet bang zijn – deze toepassing is niet zeer gevaarlijk, maar het kan toch zorgen voor ongewenste cyberbeveiligingsproblemen.

Als je net ontdekt hebt dat Feed.moviegoat.com actief is op je computer maar je weet niet wat te doen – dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe het manueel of automatisch te verwijderen, de keuze is aan jou.

Als je snel en moeiteloos verlost wil worden van Feed.moviegoat.com raden we je aan om Feed.moviegoat.com automatisch te verwijderen. Het is zeer simpel – download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage of SpyHunter, installeer het op je computer en voer dan een volledige systeemscan uit. Beide toepassingen zouden onmiddellijk Feed.moviegoat.com moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties dus loont het de moeite om het te laten staan.

Als je echter geen bijkomende anti-malware software wil downloaden, kan je Feed.moviegoat.com ook handmatig verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding gemaakt voor Feed.moviegoat.com – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig Feed.moviegoat.com te verwijderen.

Om meer te weten te komen over Feed.moviegoat.com moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Feed.moviegoat.com browser hijacker

Deze infectie werkt als een browser add-on en is compatibel met bijna alle meest voorkomende browsers – Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Microsoft Edge end Safari.

Hoewel Feed.moviegoat.com omschreven wordt als een gratis en nuttig hulpmiddel dat je toelaat de beste en nieuwste films te vinden die online kunnen worden bekeken, is dit niet waar. Ten eerste, het bekijken van auteursrechtelijk beschermde films online is illegaal. Ten tweede de functionaliteit van deze toepassing is zeer dubieus en je mag het niet vertrouwen.

Waarom wordt het een browser hijacker genoemd? Omdat het wat eigenschappen van je browser gijzelt en je ze niet kan wijzigen. Bijvoorbeeld, je startpagina en standaard zoekmachine zal ingesteld worden op www.feed.moviegoat.com. Het ergste is dat je deze instellingen niet kan wijzigen voor het virus verwijdert is van je computer, omdat ze gewoon onmiddellijk worden teruggezet.

Feed.moviegoat.com is als een adverteer netwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze verbannen zijn van alle legitieme netwerken zoals Facebook ads of Google Adwords, gebruiken ze adware zoals dit om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Feed.moviegoat.com op je pc laat staan, kunnen allerlei hackers en scammers je rechtstreeks op je browser bereiken en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de Feed.moviegoat.com browser hijacker

Feed.moviegoat.com reist op dezelfde manier als andere adware van dit type – gebundeld met allerlei freeware die je kan downloaden van het internet. Bijvoorbeeld, als je een pdf-generator of mediaspeler download en installeert van op een onbetrouwbare site, bestaat de kans dat ook Feed.moviegoat.com geïnstalleerd zal worden zonder dat je er weet van hebt. Daarom moet je steeds de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van freeware en je computer steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware software.


Automatische tools  Feed.moviegoat.com verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals moviegoat en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Feed.moviegoat.com virus

Hoe moviegoat te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals  Feed.moviegoat.com installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder  Feed.moviegoat.com van uw browsers

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina moviegoat opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel moviegoat uit het doelveld.

  Top Hoe  Feed.moviegoat.com te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan moviegoat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe  Feed.moviegoat.com te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan  Feed.moviegoat.com of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met moviegoat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het  Feed.moviegoat.com virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de moviegoat van de lijst.

Hoe  Feed.moviegoat.com te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan  Feed.moviegoat.com en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan moviegoat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe  Feed.moviegoat.com verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou  Feed.moviegoat.com van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe  Feed.moviegoat.com te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder moviegoat en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent  Feed.moviegoat.com, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

           
maart 7, 2017 07:47, maart 7, 2017 07:47
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *