1. De informatie op 2-viruses.com is gratis beschikbaar voor onze lezers.
 2. Alles op 2-viruses.com mag gebruikt worden voor informatie, educatie, communicatie en andere doeleinden. Het mag gedownload, gekopieerd en afgedrukt worden, voor persoonlijk niet commercieel gebruik. Je mag geen referenties naar 2-viruses.com verwijderen of beweren dat dit je eigen informatie is. Als je deze inhoud wilt verdelen, aanpassen, versturen of opnieuw posten mag je dit niet doen zonder onze schriftelijke toestemming. Je mag delen van ons materiaal op je site plaatsen als je maar naar het origineel linkt op een manier dat het duidelijk is dat het gekopieerde materiaal te danken is aan 2-viruses.com.
 3. Als je 2-viruses.com bezoekt ben je wettelijk gebonden je te houden aan deze gebruiksvoorwaarden en andere wetten die van toepassing zijn op deze site, het internet, en het World Wide Web. Doorblader deze site niet als je problemen hebt met één van deze regels of gebruiksvoorwaarden.
 4. De informatie op deze site is bedoeld voor educatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om accurate informatie te voorzien op onze site, kunnen we niet beloven dat dit in 100% van de gevallen zo is. Fouten gebeuren, virussen veranderen. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van malware lezen zulke sites ook. Als je dus informatie gebruikt van op 2-viruses.com, doe je dit op eigen risico.
 5. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade geleden door het gebruik van onze site, inclusief directe, indirecte, gevolg, accidentele of strafbare schade voortvloeiend uit je toegang tot, of, gebruik van de site. Zonder het voorgaande te beperken, wordt alle op de site je aangeboden ‘ZOALS HET IS’, ZONDER ENIGE GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT DE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, OF NIET INBREUK. Bv. Als je per ongeluk een kritiek systeem bestand verwijdert, is dat niet onze fout.
 6. Als je informatie zoals je telefoonnummer, e-mail of naam privé wenst te houden, post deze dan niet op onze site. Als je het hier post is deze informatie van ons en hebben wij het recht deze te reproduceren, onthullen, versturen, publiceren of ergens anders te posten. Wij kunnen tips die je in ons werk postte gebruiken. Bv. Als je een handleiding postte over hoe een bepaalde parasiet uit te schakelen, kunnen wij dit testen en voorstellen om het te gebruiken bij gelijkaardige.
 7. Je mag het 2-viruses logo of welk ander dan ook dat we tonen op onze site niet gebruiken zonder onze toestemming of die van de respectievelijke eigenaars.
 8. We voorzien enkel links naar sites die we nuttig achten. We kunnen echter niet al deze sites zorgvuldig controleren, laat staan periodiek. We kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden als de site je beledigt of schadelijk is voor jou. Als dit het geval is, sporen we je aan om ons dit te melden via het contact formulier.
 9. We kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele valse, smadelijke, lasterlijke, weggelaten of obscene inhoud geplaatst op onze website door de gebruikers. Toch raden wij u om dergelijke informatie zelf niet te plaatsen, omdat we door de rechter kunnen worden verplicht om uw persoonlijke gegevens, zoals IP-adres, e-mail, en toegangstijd te openbaren.
 10. De software aanbevolen door ons wordt gedekt door hun eigen Gebruiksvoorwaarden, die misschien niet dezelfde zijn als de onze. We testen de software die we aanraden. Toch kunnen we niet garanderen dat het in ieder geval presteert. Dit is, onder andere, afhankelijk van uw pc-configuratie, het type van de infectie, en hoe u onze instructies opvolgt. Volledige bekendmaking over software is hier beschikbaar.
 11. Wij monitoren geen links naar onze site en kunnen daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor beweringen gepost op deze sites.
 12. De beheerders van 2-viruses.com behouden zich het recht, naar eigen goeddunken, materiaal voorgelegd of geplaatst door onze gebruikers te bewerken, weigeren te plaatsen of te verwijderen. We kunnen links, e-mailadressen of andere informatie verwijderen uit berichten als we ze schadelijk, kwaadaardig of overbodig achten. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken, om de toegang tot de site of specifieke pagina bedoeld als gebruik voor de gehele gemeenschap te weigeren.
 13. Deze gebruiksvoorwaarden en eventuele geschillen die voortvloeien uit of in verband met onze diensten en de sites zullen worden geïnterpreteerd door en uitgevoerd in overeenstemming met de wetten van Litouwen. Door het gebruiken van, of het plaatsen van je bericht op deze site ga je akkoord met huidige in dit document genoemde voorwaarden, en andere documenten die van toepassing zijn op deze website.
 14. De schending van deze Gebruiksvoorwaarden zal het beëindigen van toegang tot de site en het verwijderen van ter beschikking gestelde informatie en reacties tot gevolg hebben.